OVE 3 STRIPTIZETE ŽARILE SU SRBIJOM Evo šta danas rade i kako izgledaju Branka Blek Rouz, Šana i Divlja Ruža! ONA dobila i OSKARA
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

I striptizete, pevačice...

OVE 3 STRIPTIZETE ŽARILE SU SRBIJOM Evo šta danas rade i kako izgledaju Branka Blek Rouz, Šana i Divlja Ruža! ONA dobila i OSKARA

Stars -

Poslednjih godina došlo je do vrtoglave ekspanzije takozvanih starleta, devojaka čije zanimanje nikome nije jasno, niko ne zna šta one rade i čime se tačno bave.

A devedesete godine prošlog veka obeležile su čuvene tri striptizete.

Vesna Počuča Šana bila je među prvima koja se odlučila za skidanje u javnosti. Postala je poznata nakon što je snimila spot za pevača Milana Babića i dobila nadimak Šana po istoimenoj pesmi.

Šana
foto: Printscreen

Bila je u filmu "Crna mačka - beli mačor" reditelja Emira Kusturice, nakon čega je bila u filmu ''Nož'', a potom i u komediji "Kupi mi Eliota". Usledile su brojne reklame, a reditelj Zečević poverio joj je ulogu Stele u filmu "Mala noćna muzika".

Šana danas živi u Pančevu i uspešno drži kozmetički salon.

Vesna Todorović, poznatija kao Divja Ruža, svoj put je počela u svetu mode. Radila je kao striptizeta, a parola joj je bila - erotika i striptiz u podne, za vreme ručka.

Uvela je i striptiz u emisiji Trećeg kanala RTS "Muške priče". Divlja Ruža joj je bilo umetničko ime, koje je sama sebi dala. Ubrzo se odlučila da se oproba i kao pevačica, pa je 2002. godine svoj prvi CD, a tokom svojih televizijskih performansa dok je pevala, izvodila je i neku vrstu striptiza.

Branka Blek Rouz godinama unazad se bavi striptizom. Oduvek je bila uspešna u svom poslu, a svoj zanat je iskoristila i snimila film o sebi. Ponosna je majka, a jednom prilikom je otkrila da je celo odeljenje njenog sina došlo da prati njen nastup.

Otvorila je sajam erotike u Beogradu nakon čega je proglašena za prvu damu erotike. Dodeljen joj je i Oskar za kraljicu srpskog striptizeta. Branka od striptiza nikada nije odustala, te je danas uspešna biznismenka i vlasnica poznatog striptiz bara u prestonici.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

00:26

Aca Lukas đuska uz pesmu Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track