"TONČI MI DOĐE KAO NAJVEĆA KAZNA": Petar Grašo otkrio kako se slaže s TASTOM, nije mu LAKO! A evo ko mu je UPROPASTIO venčanje
Foto: ATA Images

iskreno

"TONČI MI DOĐE KAO NAJVEĆA KAZNA": Petar Grašo otkrio kako se slaže s TASTOM, nije mu LAKO! A evo ko mu je UPROPASTIO venčanje

Stars -

Petar Grašo (46) govorio je o sebi, svojoj karijeri dugoj 25 godina, ali i o porodici koju je osnovao ove godine. Grašo je bez ustezanja prokomentarisao odnos sa svojim tastom Tončijem Huljićem i naglasio da život s njim otkako su postali familija nije nimalo lak.

- Tonči mi dođe kao najveća kazna u životu i s njim nikako ne može biti lagano. Šalu na stranu, Tonči i njegova supruga Vjekoslava su meni uvek bili kao druga porodica, a ljubav koja je došla sa Hanom (32), njihovom ćerkom, samo je upotpunila taj odnos. Mi se odlično rzumemo i mnogo se šalimo, a kada bi se snimio naš porodični ručak, to bi bio jedan odličan sitkom - otkrio je pevač.

Petar Grašo
foto: Boško Karanović

Poznati pevač opisao je i dan svog venčanja i napomenuvši da ga je iznenadilo toliko interesovanje medija u Hrvatskoj i regionu, a smatra da je to posledica što nikada u prvi plan nije iznosio detalje iz svog privatnog života.

- Hana i ja smo imali romantičnu ideju da prošetamo po gradu od naše kuće do te male crkve, jer u februaru nema ljudi. Hteli smo da kupimo sladoled i peške odemo na venčanje. Međutim, došli smo sa dva crna kombija, a imali smo i obezbeđenje. Bili smo iznenađeni što nas novinari čekaju ispred kuće, a jedna poznata novinarka je rekla da smo Hana i ja vratili paparace u Hrvatsku. Što manje detalja o sebi iznosite u javnost, ljudi imaju veću potrebu da zadiru u vaš život - objasnio je Grašo i opisao dan svoje svadbe:

Petar Grašo, Hana Huljić
foto: Printscreen/Instagram/dinoradja_official

- Venčanje je bilo druženje s prijateljima, jedna zabava bez tradicionalnih rituala. Imali smo i običnu tortu koju je napravio moj venčani kum. To je moja filozofija života. Ja mogu sebi priuštiti tortu od 20 metara i poruka bi bila da mi imamo najveću tortu, ali mi smo želeli da imamo najukusniju. Takav i život treba da bude, spolja skroman, a iznutra prepun različitih dobrih ukusa - objasnio je Grašo u emisiji "Milizam".

kurir.rs/alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track