HRVATSKI PEVAČ TUŽIO ĆERKU ZBOG ALIMENTACIJE: Daje joj 50€ mesečno, tvdi da mu je penzija 150€, a po nastupu uzme OGROMNU sumu
Foto: Printskrin/Jutjub

bahanalisanje

HRVATSKI PEVAČ TUŽIO ĆERKU ZBOG ALIMENTACIJE: Daje joj 50€ mesečno, tvdi da mu je penzija 150€, a po nastupu uzme OGROMNU sumu

Stars -

Mladen Grdović (64) tužio je ćerku Saru zbog alimentacije jer ne može da plaća jedinom detetu, pa je sa skoro 200 evra alimentaciju smanjio na 50 evra. U obrazloženju je naveo kako teško živi jer je 2020. godine otišao u prevremenu starosnu penziju i prima nešto više od 150 evra.

Da bi dokazao tvrdnje kako teško živi, "kao prosečan hrvatski penzioner", rekao je kako su mu zbog korone smanjeni nastupi, a i u brakorazvodnoj parnici ostao je bez dobrog dela imovine. Sud je sve to prihvatio, kao i doktorsku dokumentaciju. Pevač tvrditi da nema dovoljno nastupa, ali na službenim stranicama ima 34. Prvi mu je bio 26. februara u Samoboru, pa je imao nekoliko nastupa u Sloveniji, pa Zagreb, na leto je bio duž obale, do kraja godine bi trebao i u Štutgart, pa još jednom Zagreb, a zadnji najavljeni je 30. decembru u Novome Marofu.

Mladen Grdović, pevač, pijan
foto: Printscreen

- Zavisno gde nastupa, ali po koncertu dobija oko 5.000 evra, ponegde i 6.000 evra, dok su gradovi nešto darežljiviji. Pre je imao i svoju produkciju, sad to mora da plaća - rekao je izvor za 24 sata.hr, upoznat sa estradnim "cenovnikom", koji je želeo da ostane anoniman.

Na listi koncerata nema još ni onoga za doček Nove godine. Navodno još nije odlučio gde će da peva, ali u sledećih nekoliko dana trebao bi da odluči. Tu se, pak, cene opet razlikuju. Kao što je rekao jedan muzički menadžer, i to zavisi gde će pevati. Na primer, 2018. godine za koncert u Makarskoj navodno je dobio 18.000 evra.

Mladen Grdović
foto: Printskrin/Jutjub

Dve godine ranije, za doček u Poreču, inkasirao je 25.000 evra.

"Penzija mi u kafani, bez brige mi idu dani", deo je iz Mladenova velikog hita "Živim bolje nego ministar".

kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

00:26

Aca Lukas đuska uz pesmu Milice Pavlović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track