MLADEN SOVILJ GOST NA LUKASOVOM KONCERTU! Glumac će zasvirati i zapevati, u ARENI se večeras SNIMA FILM o pevačevom životu!
Foto: Tamara Trajković, Nenad Kostić

najveća žurka na balkanu

MLADEN SOVILJ GOST NA LUKASOVOM KONCERTU! Glumac će zasvirati i zapevati, u ARENI se večeras SNIMA FILM o pevačevom životu!

Stars -

Sve je spremno za spektakl Ace Lukasa u Štark areni. Pevač danas proslavlja 54. rođendan i tim povodom je već tradicionalno organizovao najveću žurku na Balkanu.

Lukas je ovoga puta odlučio da ima samo jednog gosta - glumca Mladena Sovilja, koji u filmu i seriji o pevačevom životu "Kafana na Balkanu” tumači upravo folk zvezdu. On će sesti za klavir i izvesti nekoliko nimera, a sve to će biti ekranizovano.

Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić

- Publika će biti deo fima i serije i ovo se prvi put događa. Osim Sovrljća, drugih gostiju neće biti. Lukas želi da svoj rođendan proslavi sa svojom publikom. Pevaće i stare i nove hitove - kaže producent Saša Mirković, koji sa svojom Hajp produkcijom organizuje još dva spektakla, koncerte Miroslava Ilića i Erosa Ramacotija.

- Presrećan sam zbog svih uspeha koje postižemo. Dugo je vladao monopol jedne produkcijske kuće i dolaskom Hajp produkcije to je prestalo. Srećan sam što ćemo 10. decembra u Areni slaviti pola veka karijere Miroslava Ilića i njegov rođendan, kao i što će u Beogradu 21. aprila 2023. nastupiti Eros Ramacoti - završava Mirković.

kurir.rs

Bonus video:

00:40

Aca Lukas posetio decu u Sarajevu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track