00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

kurir tv

MOLIM MILICU DA SE NE SKIDA GOLA ZBOG SVOG DETETA: Novinar upozora bivšu košarkašicu na posledice otvaranja naloga na Onlifansu

Stars -

Milica Dabović je na nagovor drugarica, sa kojima je imala opkladu, otvorila "Onlifansu" nalog.

Njene provokativne fotografije mogu se videti ukoliko se plati pretplata u ceni od 15 dolara na mesečnom nivou.

Gosti "Pulsa Srbije" na Kurir televiziji kod voditelja Ivana Gajića bili su novinar Kurira Aleksandar Panić i Marko Đedović, novinar i bivši rijaliti učesnik.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Đedović je komentarisao kakav ovo uticaj može da ima na njeno dete koje je maloletno.

- Što se tiče "Onlifansa", ja smatram da se novac može zaraditi i na drugačije načine, ali nismo svi isti i svako ima pravo da radi u životu ono što želi. Tako da ne bih voleo da vidim golu sliku sopstvene majke u školi, na telefonu druga koji ide u WC da onaniše na tako nešto. Apsolutno mislim da bi to bila životna trauma i mislim da to može da ostavi posledice po dete - rekao je Marko Đedović.

Marko Đedović
foto: Kurir televizija

- Ako se još uvek nije skinula, ja apelujem da se ne skida skroz zbog mentalnog zdravlja njenog deteta, a deca umeju da budu jako okrutna - dodao je Đedović.

Podsetimo, Milica Dabović je evropski šampion, ima nacionalnu penziju, a prodaje novu i polovnu garderobu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

59:42

REALNA PRIČA - MILICA DABOVIĆ - 18.10.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track