LUKAS SUMIRAO UTISKE NAKON BRUTALNOG KONCERTA: "Imao sam mnogo koncerata u karijeri, ovaj je bio vrhunac..." OSTAO BEZ TEKSTA!
Foto: Damir Dervišagić

UŽIVALO SE

LUKAS SUMIRAO UTISKE NAKON BRUTALNOG KONCERTA: "Imao sam mnogo koncerata u karijeri, ovaj je bio vrhunac..." OSTAO BEZ TEKSTA!

Stars -

Po drugi put ove godine u krcatoj Štark Areni folker Aca Lukas je sa maestralnim "Folk House bendom" napravio još jednu najveću žurku na Balkanu u nizu, proslavio svoj 54. rođendan i sve ostavio bez teksta.

Aca Lukas se tim povodom sad oglasio i otkrio da je ovaj koncert vrhunac u njegovoj karijeri:

Aca Lukas
foto: ATA Images

"Imao sam mnogo koncerata u karijeri ali ovaj koncert je bio vrhunac, sve je bilo na svetskom nivou, sve je bilo tako dobro da ja nemam reči, od organizacije do ozvučenje, predobro. Svaka čast Hype-u, svaka čast meni, svaka čast nama. Mi smo svi jedno. Saša Mirković i ja smo taj tandem koji je toliko dobar da u ovoj zemlji nemamo konkurenciju. Očigledno ih zato sve boli što radimo zajedno. Na večerašnjem koncertu snimale su se i scene za film i seriju "Kafana na Balkanu", malo sam se plašio, nisam znao kako će publika da reaguje ali je na kraju bilo fenomenalno i mislim da će ta scena biti "boli glava".

Aca Lukas, koncert
foto: Damir Dervišagić

Već tradicionalno se atmosfera sa koncerata Ace Lukasa pamti i prepričava dugi niz godina, ali ovaj koncert je odneo pobedu donevši novitete na raznim aspektima - bina i ozvučenja kao i audio - vizuelni doživljaj su bili na svetskom nivou dok je Lukas svojim vokalnim sposobnostima još jednom dokazao zašto je najveća muziča zvezda na Balkanu.

Kurir.rs/Hypetv

Bonus video:

00:19

Aca Lukas upravo stigao na svoj koncert

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track