00:25

MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ O TEŽINI RODITELJSTVA! Goca otvoreno pričala u čemu najviše pomaže i ŠTA UBIJA U POJAM NJENU ĆERKU!

KURIR TV

OGLASILA SE MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Goca otvoreno pričala šta najviše UBIJA U POJAM mladu pevačicu

Stars -

Majka poznate pevačice Teodore Džehverović iznela je nekoliko rečenica iz privatnog života, te nas uputila u težinu zadatka kada ste roditelj poznate osobe.

Goca Džehverović je u emisiji "Puls Srbije" kod Ivana Gajića iznela stvari oko kojih se ne slažu ona i pevačica:

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

- Stalno se kosimo oko stajlinga, ja imam drugačiji stil, onda je ja ubedim, ona mene posluša, i to malo oduzme energiju.

Pritom je nastavila rekavši da ćerku pogađaju naslovi u novinama.

Goca Džehverović
foto: Kurir televizija

- Pogađaju nas natpisi novina, ali više nju nego mene. Danas sam gledala na TV da je snimaju sa aerodroma, ona uvek pokaže kako se oseća, ako je neraspoložena, onda će to pokazati, pa joj ja kažem da je to sastavni deo posla i da je znala da će je sačekati - rekla je Goca Džehverović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja