VELIKA PROSLAVA POVODOM 50. GODINA KARIJERE! Miroslav Ilić priprema SPEKTAKL u Beogradu, evo kako će izgledati bina na koncertu
Foto: Ana Paunković, Kurir

veselo

VELIKA PROSLAVA POVODOM 50. GODINA KARIJERE! Miroslav Ilić priprema SPEKTAKL u Beogradu, evo kako će izgledati bina na koncertu

Stars -

Miroslav Ilić održaće 10. decembra veliki solistički koncert u Štark areni!

Povodom 50 godina uspešne karijere, kralj narodne muzike Miroslav ilić, najveći bard domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti i svoj rođendan sa obožavaocima koje će iznenaditi novim pesmama i ekskluzivnim gostima.

Miroslav Ilić
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

Koncert Miroslava Ilića, 10. decembra 2022. godine od 20 časova u Štark Areni biće prava muzička poslastica za ljubitelje narodne muzike koji će imati priliku da uživaju u brojnim hitovima ne samo na našim prostorima, već i u celom svetu!

1 / 3 Foto: Kurir Privatna Arhiva

Miroslav Ilić obožava interakciju sa svojom publikom. Veoma ga ispunjava emotivan odnos kada u toku koncerta priđe svojoj publici i vidi reakcije svojih fanova izbliza.

- Hvala vam puno na ogromnom poverenju i želji da zajedno proslavimo 50 godina moje karijere. Za 10.12.2022. je ostalo još vrlo mali broj karata. Obećavam odličnu zabavu i dobar provod. Ponosan sam što ćemo se videti. Voli vas vaš Miroslav Ilić- napisao je pevač na svom Instagram profilu.

Publika može očekivati spektakl u saradnji sa Hype produkcijom i producentom Sašom Mirkovićem.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

00:09

Miroslav Ilić otvorio Instagram i obratio se fanovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track