"DOBRO VEČE, GADNI ŽIRI" Pljušte prozivke u Zvezdama Granda, pa se Đorđe David obratio takmičaru: Ti i ja smo imali jedan problem!
Foto: Printscreen Zvezde Granda

SVI GA ZNAJU OD RANIJE

"DOBRO VEČE, GADNI ŽIRI" Pljušte prozivke u Zvezdama Granda, pa se Đorđe David obratio takmičaru: Ti i ja smo imali jedan problem!

Stars -

Milan Bukilić iz Crne Gore je u "Zvezdama Granda" osvojio čak sedam od maksimalnih osam glasova članova žirija, koje je isprozivao usred nastupa, dok je izvodio drugu pesmu.

Dok je trajao instrumentalni deo pesme, Bukilić se našalio i rekao: "Dobro veče, gadni žiri", a kada je završio performans, Saša Popović je otkrio da je reč o starom takmičaru, koji je učestvovao pre tri godine, a mentor mu je bio Đorđe David. Posle takmičenja odselio se u Ameriku, a jedva je dočekao da se vrati posle devet meseci.

Milan Bukilić
foto: Printscreen Zvezde Granda

- Bio sam nezadovoljan, razočaran. Odustao sam od takmičenja, otišao u Ameriku. Radio sam kao konobar... Čim sam video tamo kako i šta, rekao sam: "Pevaću Šemsu, Sinana, šta god, samo da se vratim" - rekao je Bukilić, kojem jedino Marija Šerifović nije dala glas, iako je on želeo da mu ona bude mentor.

Đorđe David
foto: Printscreen YouTube

Budući da nije bio u prilici da odabere Mariju, Milan Bukilić se opredelio za Đorđa Davida, koji se prisetio njihovog davnašnjeg problema, zbog kog isprva nije želeo da obnove saradnju.

- Ti i ja smo imali jedan problem. Moramo da se slušamo. Mislio si da si pametniji ne od mene, nego od celog žirija. Naš je zadatak da vam otvorimo vrata. Ako mi nećeš pametovati, ako ćeš sarađivati, dolaziti na probe, ja ću te uzeti. Otpevao si po svom, to te je koštalo ispadanja. Moraš da mi veruješ kao mentoru - upozorio ga je Đorđe i odabrao ga za svog kandidata.

Kurir.rs/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track