00:46

Profesionalna kuvarica u emisiji Majke i snajke

PROFESIONALNA KUVARICA U KUHINJI "MAJKE I SNAJKE": Ne propustite najzabavniji kulinarski šou od 18 časova

Stars -

Majka Marina dolazi iz Valjeva. Kada joj se desila, kako ona voli da kaže, "ljubav na prvi pogled" 1997. godine doselila se u Beograd sa svojim suprugom. Po zanimanju je kuvarica, ali trenutno uživa u kuvanju samo za svoje domaćinstvo. Njen sin Luka obožava njene specijalitete, a naročito slatki kupus. Luka ide maminim stopama i u slobodno vreme rado je posmatra dok kuva i prikuplja sve njene trikove. Trenira fudbal i želja mu je da se ostvari na tom putu.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Tijana i Luka su se upoznali na njegovoj utakmici i tada se rodila prava ljubav. Tijana voli da istražuje peciva i mesi testa, a posebno ističe da obožava da jede sve što joj svekrva spremi. Studira medicinu i ide na kurs masaže. U planu im je da prošire porodicu i ušuškaju se u novom stanu.

Da li je dovoljan adut za pobedu porodice Pajković činjenica da je Marina profesionalni kuvar i kako su se majka i snajka snašle u najpoznatijoj kuhinji u Srbiji, saznajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track