U OVOJ TROŠNOJ KUĆI JE ROĐEN TOPALKO: Urušena, bez prozora, u njoj je živelo njih SEDMORO, a na ovo je pevač tek PONOSAN
Foto: Printscreen/Instagram

ne stidi se siromaštva, to ga je ojačalo

U OVOJ TROŠNOJ KUĆI JE ROĐEN TOPALKO: Urušena, bez prozora, u njoj je živelo njih SEDMORO, a na ovo je pevač tek PONOSAN

Stars -

Pevač Milan Topalović Topalko, koji se proslavio učešćem na muzičkom takmičenju Zvezde Granda, uvek je isticao gde je i kako je teško živeo kao dete.

On je kao dete živeo u selu Trudovu na Zlataru i jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazao. Tu se vidi i dedina kuća u kojoj je živeo do svoje 10. godine.

"U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan", napisao je jednom prilikom pevač uz fotografiju rodne kuće.

Jednom prilikom je ponosno ispričao kako je do škole i po najvećem snegu po pet kilometara i nikada nije izostao sa nastave. Kako je rekao, upravo zbog toga je bolje rasuđivao i snalazio se.

Pored muzike, od koje živi i izdržava porodicu, ribolov mu je najveća strast. Milan Topalović je oženjen suprugom Vesnom.

kurir.rs

Bonus video:

00:15

Milan Topalović Topalko objavio snimak iz rodnog kraja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track