OVO JE ĆERKA MINE KOSTIĆ I IGORA X! Neverovatno liči na majku, odličan je đak i PLENI LEPOTOM, a evo šta je njen NAJVEĆI SAN
Foto: Marina Lopičić

lepotica

OVO JE ĆERKA MINE KOSTIĆ I IGORA X! Neverovatno liči na majku, odličan je đak i PLENI LEPOTOM, a evo šta je njen NAJVEĆI SAN

Stars -

Ćerka pevačice Mine Kostić koju je dobila u braku sa pevačem Igorom X, Anastasija, sada ima 13 godina i prava je lepotica.

Mina Kostić
foto: ATA Images

Mina je izjavljivala svojevremeno kako je ponosna na svoju naslednicu, da je ona odličan đak i nije navikla na to da Anastasija dobije manju ocenu od petice.

Ćerka Mine Kostić
Ćerka Mine Kostićfoto: Printscreen/TikTok

Iako su mnogi mislili da će i Anastasija (13) zapevati, ona je ipak odabrala manekenstvo.

Mina Kostić svojevremeno je otkrila da je njena mezimica krenula manekenstvom da se bavi i da joj je san da jednog dana napravi ime u tom svetu.

- Ona je krenula putem manekenki i to joj super ide. Baš je rođena za to, ide joj dobro i već mi je naručila svašta da joj donesem iz Amerike - rekla je Mina tada.

- Pa ne verujem da će se pojaviti u mom spotu, ali ako bude izrazila želju što da ne. Ja sam rekla Igoru (bivši suprug), moraćemo da nosimo bazuku. Šalim se naravno, ona je dobro dete i Igor i ja ćemo ići svuda sa njom. Ona je jako odgovorna, neće biti problema – ispričala je pevačica za „Grand news“.

Kurir.rs

Bonus video:

00:54

SA 25 SU MI REKLI DA NE MOGU DA IMAM DECU! Mina Kostić prvi put progovorila o ČUDU! BOG MI JE USLIŠIO MOLITVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track