POBEDNIK PRVOG GLASA SRBIJE POSTAO OTAC! Isplivale prve fotke sa NASLEDNIKOM, a on otkrio ono o čemu svi ĆUTE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPO

POBEDNIK PRVOG GLASA SRBIJE POSTAO OTAC! Isplivale prve fotke sa NASLEDNIKOM, a on otkrio ono o čemu svi ĆUTE! (FOTO)

Stars -

Davora Jovanovića, vokalnog solistu iz Kladova svi znamo kao pobednika prve sezone Prvog glasa Srbije.

Nedavno je postao otac sina Luke, a o prvim danima očinstva govori bez zadrške.

- Kod mene se nije ništa drastično promenilo jer je beba Luka došao na svet tek pre dva meseca, tako da se još upoznajemo, družimo i učimo o životu i roditeljstvu onako u hodu. Sve u svemu nije lako. I strašno je što niko ne priča o tome koliko je teško i zahtevno. Svi podstiču ideju o detetu, a niko te zapravo ne pripremi, verovatno zato što ni ne može da te pripremi. Može da se priča o neprospavanim noćima, o prohujalim danima nunajući bebu za par minuta sna da još malo ojača, ali je zapravo svako iskustvo individualno, ističe izvođač.

Davor Jovanović
foto: Printscreen/Instagram

Na Davorovom Instagram profilu možemo primetiti veliki broj fotografija sa suprugom, pa možemo zaključiti da je njegova najveća podrška upravo ona.

- Njena podrška prema meni je neizmerno velika i bezgranična. Bez nje definitivno ne bi bilo porodice. Svakodnevno nalazimo rešenja za nove korake na privatnom i na poslovnom polju i sada vidim da jedino uz veliku ljubav i razumevanje se to može postići. Još uvek se uhodavamo u svemu ovome, ali verujem da će vremenom biti sve jednostavnije. Još uvek je Luka premalen da bih mogao biti duže od par dana odsutan od kuće, tako da sam sada u ovom periodu najviše njima dvoma na usluzi da olakšam svima koliko god mogu, kaže kroz osmeh.

Davor je otkrio da li može od njegovog posla da se živi:

Davor Jovanović
foto: Printscreen

- Za onog ko hoće da radi, uvek ima posla. Ja bih rekao da od svakog posla može da se živi, ako ste dobri u tome što radite. Ja sam dobar u tome što radim i radim na način koji volim da radim. Neko sam ko je svoj zanat ispekao na svirkama i zato ne bežim od posla. I kad me pitaju kako to da pevam venčanja i zašto pevam na venčanjima, ja im kažem da je venčanje - fino, građansko, kulturno, venčanje jedno od najlepših događaja koji u našem poslu mogu da se rade.

Davora mnogi pamte kao pevača koji je tokom takmičenja maestralno otpevao čuvenu pesmu Predraga Živkovića Tozovca „Vlajna“. I posle toliko vremena kaže da mu nije svejedno.

- Bila mi je frka da izvedem „Vlajnu“ jer se do tada nije čula narodna pesma, pa sam rekao sebi „Il pukovnik, il pokojnik“ i eto iz toga sam izašao kao pukovnik i napravio takav performas da me ljudi i dan danas pamte po toj izvedbi, ističe pevač.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:00

IVAN GAVRILOVIĆ ZA KURIR TV OTKRIO: Džej je najviše zadirkivao Kebu da je beli ciganin! Evo koji pevač se NAJVIŠE PLAŠIO AVIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track