"SOFIJA ŠETA S GOLOM ZADNJICOM DA BI BILA PRIMEĆENA!" Bosanska voditeljka ŽESTOKO IZVREĐALA manekenku zbog provokativne haljine
Foto: Instagram

pale prozivke

"SOFIJA ŠETA S GOLOM ZADNJICOM DA BI BILA PRIMEĆENA!" Bosanska voditeljka ŽESTOKO IZVREĐALA manekenku zbog provokativne haljine

Stars -

Sofija Milošević našla se na udaru poznate bosanskohercegovačke voditeljke i influenserke Hane Hadžiavdagić, kojoj se nije svidelo kako se manekenka obukla za crveni tepih na jednom prestoničkom gala događaju.

Sofija Milošević, Hana Hadžiavdagić
foto: Instagram

Naime, izabranica fudbalera Luke Jovića, koja je krajem marta po drugi put postala mama, na pomenutom crvenom tepihu pokazala je zbog čega važi za jednu od najzgodnijih dama s naše javne scene, ali i najodvažnijih.

Sofija Milošević, Hana Hadžiavdagić
foto: Instagram

Ona se za ovaj događaj odlučila za najhrabriju kombinaciju te večeri - haljinu koja nosi potpis Tjerija Miglera i čija je cena 1.100 evra.

Sofija tada nije igrala na kartu glamura, već se odlučila za provokaciju, pa i ekstravaganciju, što se očigledno nije svidelo Hani, koja je u svom komentaru ispod Sofijine fotografije s tog događaja napisala da je njena haljina adekvatna za parti na plaži, a ne u luksuznom hotelu.

Hana Hadžiavdagić
foto: Printscreen/Instagram

- Haljina je za parti na plaži, ali sigurno nije za pojavljivanje na rođendanu magazina. Ovako lepa i i zgodna žena nema potrebe da gologuza dolazi na ovakve događaje da bi bila primećena - napisala je Hana, koja očigledno ne deli isti modni ukus sa zgodnom manekenkom.

Jelena Karleuša
foto: ATA Images

Podsetimo, istu haljinu, samo u plavoj boji, pre Sofije ponela je Jelena Karleuša na rođendanu koleginice Milice Pavlović.

Inače, pomenuta haljina ističe otvoreni dekolte i stomak, dok je donji deo providan.

Kurir.rs/A. Panić

Bonus video:

00:05

Sofija Milošević bodri Luku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja