OVO KRIJE DECENIJAMA! NADA TOPČAGIĆ BILA U VEZI SA ĆENTOM: Pevačica 2 godine volela KRIMINALCA koji je UBIJEN, šok!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna aahiva

kruri otkriva

OVO KRIJE DECENIJAMA! NADA TOPČAGIĆ BILA U VEZI SA ĆENTOM: Pevačica 2 godine volela KRIMINALCA koji je UBIJEN, šok!

Stars -

Nada Topčagić je pre udaje za muža Zlatka Đorđevića bila devojka čuvenog žestokog momka osamdesetih godina Radeta Ćaldovića Ćente, otkriva Kurir.

Njih dvoje su se zabavljali skoro dve godine, a tu epohu obeležili su klanovi, vođe, kriminalni obračuni... Srpska estrada se godinama povezuje sa opasnim momcima s vrelog asfalta, budući da su na tezgama gde su nastupale naše pevačice najčešći gosti upravo bili ljudi iz podzemlja. Tako su se Nada i Ćenta i upoznali. To je za Kurir potvrdio biznismen, pevačicin prijatelj, koji se u to vreme zabavljao s Vesnom Zmijanac.

Nada Topčaigić
foto: Damir Dervišagić

- Bila je to velika ljubav. Nadu je voleo moj prijatelj Ćenta, a ja sam Vesnu. Družili smo se i provodili. On je bio lud za Nadom. Zabavljali su se oko dve godine, nakon te veze ona se udala za Zlatka - navodi naš izvor i dodaje:

Nada Topčagić
foto: Printscreen

- Pevačice su u to vreme često za muževe birale takozvane žestoke momke. Mnogi su tragično završili, što u sukobu sa zakonom, što u međusobnim obračunima kriminalnih bandi i mafijaških klanova. Nada nije želela takvim životom da živi i okrenula se muškarcima koji su pre svega domaćini. Upoznala je Zlatka, zaljubila se i nije dugo razmišljala, brzo mu se zaklela na večnu ljubav - kaže naš izvor i dodaje da je Nada i posle raskida s Ćentom ostala u dobrim odnosima.

Nada Topčagić
foto: Printscreen/Novo Jutro

Rade Ćaldović Ćenta bio je jedan od najbližih saradnika Ljubomira Magaša, zvanog Ljuba Zemunac. Osuđivan je za iznudu novca, ucene, teško razbojništvo i krađu. Bio je blizak prijatelj i Lepe Lukić. Kraljica narodne muzike mu je dolazila u Nemačku da peva na zabavama koje je on organizovao. To je Lepa svojevremeno potvrdila za Kurir.

Mi smo pozvali Nadu, koja tvrdi da se s pokojnim Ćentom samo družila.

- Bože svašta, nemam komentar, glupost, laž. Zlatko, čuješ li ovo, kažu da sam bila s Ćentom u vezi. Mi smo se družili. Sa čovekom smo bili na svadbi. Budalaštine, nemam reči - rekla je Nada.

Naslovna 11.15.2022.
foto: Kurir

Ćenta je ubijen u noći između 14. i 15. februara 1997. u Francuskoj ulici u Beogradu, nakon što je izašao iz kluba "F6". Nepoznati ubica ga je izrešetao dok je sedeo u svom vozilu. S njim je stradala i njegova dugogodišnja prijateljica Maja Pavić, televizijska voditeljka na Studiju B i TV Pinku i kuma Cece Ražnatović.

Ekipa Kurira

Bonus video:

02:01

Nada Topčagić peva i nateže rakiju iz flaše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track