IMALA JE 78 KG, ZA 2 MESECA SMRŠALA 18 KG: Ruža Rupić sad je mršava ko grana, ovo je izbacila iz JELOVNIKA, a trik savet je HIT
Foto: Kurir televizija

uporna

IMALA JE 78 KG, ZA 2 MESECA SMRŠALA 18 KG: Ruža Rupić sad je mršava ko grana, ovo je izbacila iz JELOVNIKA, a trik savet je HIT

Stars -

Ruža Rupić skinula je čak 18 kilograma za samo dva meseca! Pevačica i influenserka priznaje da je oduvek kuburila s kilažom jer mnogo voli da jede. Imala je 78 kilograma, a sad 60 kilograma.

Ona otkriva sve detalje keto dijete pomoću koje je doterala liniju. - Mnogo sam jela i ugojila se kao mečka! Baš sam preterala! Probala sam milion dijeta, ali nijedna mi nije pomogla da smršam. Napokon sam uspela da za dva meseca izgubim 18 kilograma - kaže Ruža i objašnjava kako se stesala:

Ruža Rupić
foto: Damir Dervišagić

- Držim keto dijetu. Njena suština je da organizam upadne u ketozu, pa da se energija uzima iz masti, a ne iz ugljenih hidrata. Da bih započela taj proces, iz ishrane sam izbacila žitarice, slatkiše, alkohol, sokove i mahunarke.

Pevačici je nutricionistkinja sastavila nedeljni plan obroka.

- Jedem pet puta dnevno. Čim ustanem, pojedem proteinsku čokoladicu, a nakon tri sata popijem proteinski šejk. Uglavnom ručam povrće, a ponekad i picu sa smanjenim sadržajem masti. Užinam proteinski puding, a večeram slanu palačinku sa sirom i salatom od krastavca. Nije mi teško da se tako hranim, čak i na putovanjima ili kad nastupam vikendom. Naravno, ne planiram da budem na dijeti zauvek, ali sa šećerom i belim brašnom sam završila - priča Ruža i dodaje da je sada puna samopouzdanja:

- Konačno mogu da stanem ispred ogledala u vešu ili kupaćem i da kažem da sam dobra riba. Prija mi kada me ljudi hvale i govore mi da lepo izgledam. Pevačica, koja je nedavno promovisala pesmu "Opsesivni", dva puta nedeljno trenira.

- Nikada ranije nisam išla u teretanu! Kad mi je ostalo da izgubim još samo pet kilograma, počela sam da vežbam da bih oblikovala telo - kaže Rupićeva.

Ovo jede Ruža Rupić

Doručak: Proteinska čokoladica

Ručak: Juneće meso i salata

riba
foto: Shutterstock

Večera: Riba i salata

Trik savet: Da bi se ubrzao metabolizam razmak između obroka treba da bude tri četiri sata.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:36

OVAKO JUTJUBERI ZARAĐUJU PARE, RUŽA RUPIĆ REKLA U ČEMU JE PROBLEM! Postoji razlika između Jutjuba i medija, OVU PUBLIKU CILJAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track