PRAKTIČNA ŽENA OTIŠLA KOD PLASTIČARA! Nataša se podvrgla estetskoj korekciji, pa pokazala kako izgleda sada! (FOTO)
Foto: Printscreen

iznenadila

PRAKTIČNA ŽENA OTIŠLA KOD PLASTIČARA! Nataša se podvrgla estetskoj korekciji, pa pokazala kako izgleda sada! (FOTO)

Stars -

Voditeljka Nataša Pavlović dobro je poznato lice sa malih ekrana, a publika obožava da gleda i prati njenu emisiju ''Praktična žena'', sa čijim se nazivom i saživela.

Pored redovnih saveta koje daje i kućnih trikova koje otkriva u svojoj emisiji, Nataša Pavlović veliku pažnju privlači i svojim izgledom.

Jedan od razloga njene izvajane figure i mladolokog izgleda je, pored činjenice da se bavila modelingom svojevremeno, i to što svoje lice svakodnevno neguje.

Nataša Pavlović
foto: Printscreen

Ona i u svojim emisijama priprema maske i pilinge od voća i povrća, pa ih sama i isprobava, te nije čudo što su se mnogi iznenadili kada su je videli kod estetskog hirurga.

Nataša Pavlović
foto: Pritnscreen

Nataša nije ni krila posetu estetičaru, čak se i pohvalila na svom Instagram profilu. Iako se mnogi pitaju šta će njoj bilo kakva korekcija, evidentno je da je pribegla nekoj od intervencija, dok detalje nije iznosila u javnost - makar ne za sada.

Kurir.rs

Bonus video:

04:13

BIVŠA MIS JUGOSLAVIJE NAPRAVILA POMETNJU U EMISIJI: Rekla da je OSIGURALA sve što je operisala, A EVO O KOJIM SE OPERACIJAMA RADI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track