00:38

Privodimo kraju još jednu takmičarsku nedelju, a kao poslednja predstaviće se porodica Tasić

MAJKA DRAGINJA I SNAJKA DRAGANA ODMERILE SNAGE U NAJPOZNATIJOJ KUHINJI: Ne propustite najzabavniji šou danas u 18 časova

Stars -

Privodimo kraju još jednu takmičarsku nedelju, a kao poslednja predstaviće se porodica Tasić.

Dragana je student Pravnog fakulteta u Beogradu. U slobodno vreme trenira folklor, Obožava da sprema kolače s mamom, a najviše voli da jede pohovanu piletinu i pire krompir. Majka Draginja je ekonomista u penziji, a trenutno se najviše bavi vođenjem domaćinstva. Često provodi vreme u kuhinji, rado sprema klasična kuvana jela, koja su i njenim ukućanima omiljena, naročito pasulj i kupus. Sin Aleksa radi u jednoj privatnoj kompaniji, voli sport i često s drugovima ide na mali fudbal. Za sebe kaže da je veoma društven i da je veliki ljubitelj izlazaka.

majke i snajke
foto: Kurir

Majka Draginja i snajka Dragana pokušaće da očaraju Seku i Rašu i pokažu zavidno kulinarsko umeće, a da li su uspele u tome, pogledajte danas od 18 časova na Kurir televiziji.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

majke i snajke
foto: Kurir

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama. Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track