00:43

Seka i Raša ugostili prvih pet polufinalista

NEDELJA INTERNACIONALNIH KUHINJA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Seka i Raša ugostili prvih pet polufinalista

Stars -

Danas počinje prva humanitarna nedelja u kojoj će se predstaviti prvih pet polufinalista. Ove nedelje vaš omiljeni kuvar Raša Vlačić otkriće sve tajne internacionalnih jela, tj. pripremaće specijalitete iz Italije, Francuske, Kine, Turske i Španije.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Porodica Stanojević iz Niša započeće ljutu kulinarsku borbu za glavnu nagradu. Sin Jovan je rođen u Surdulici. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem, voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom i ističe da mu je to najdragocenije vreme. Danijela je rođena u Vranju i student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da u slobodno vreme čita i putuje s porodicom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, zajedno su već devet godina, a u braku skoro četiri. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu i domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, a upravo je ona i bila inicijator za učešće.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić, Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Nema sumnje da vas očekuje još jedna uzbudljiva i zanimljiva nedelja u emisiji "Majke i snajke". Pratite najzabavniji kulinarski šou-program radnim danima od 18 i vikendom od 17.10 časova! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track