KAD SE ZAMERIŠ DŽEHVI, NI IZVINI NE POMAŽE! Mahrina u suzama zbog Džehverovićeve! Evo šta je javno uradila pevačici! NEOPROSTIVO
Foto: Printscreen/Instagram

KAD SE ZAMERIŠ DŽEHVI, NI IZVINI NE POMAŽE! Mahrina u suzama zbog Džehverovićeve! Evo šta je javno uradila pevačici! NEOPROSTIVO

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović otpratila je sa Instagrama Marinu Cvetoković Mahrinu, kojoj je bila mentorka u muzičkom takmičenju.

Mahrina je, naime, prethodno upitala Teodoru za saradnju. Tada joj je Džehverovićeva poručila da će joj se javiti sledeće godine, što su mnogi, pa i mlada pevačica, protumačili kao negativan odgovor na poziv za duet.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Mahrina je nakon toga javno podelila njihovu prepisku, a to se Teodori nimalo nije svidelo.

- Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti... Nisam ovo očekivala - poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na platformi Tiktok uz objašnjenje da je želela samo da ima duet sa svojom mentorkom tokom IDJShow.

@mahrinaye

Izgleda da se malo naljutila

♬ original sound - mahrinaye

- Izvini, nisam znala da ti smeta da javno prikazujem tvoje poruke. Nije bilo lepo od mene, ali samo sam želela duet - istakla je ona u videu na pomenutoj mreži.

Međutim, Džehverovićeva nije odustajala od svog stava, a da joj je prilično zamerila taj potez govori i činjenica da ju je otpratila na Instagramu.

kurir.rs

Bonus video:

01:45

DEVOJKA JOJ UPROPASTILA NASTUP IZ HIRA! Teodora Džehverović za Kurir TV otkrila zašto ovaj SREDNJI PRST NIKADA NEĆE ZABORAVITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track