NOVI RAT! Kompozitor BRUTALNO IZVREĐAO Dušicu Jakovljević zbog Zadruge! Voditeljka mu odgovorila odmah!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

AU

NOVI RAT! Kompozitor BRUTALNO IZVREĐAO Dušicu Jakovljević zbog Zadruge! Voditeljka mu odgovorila odmah!

Stars -

Saško Nikolić udario je na Dušicu Jakovljević. Kompozitor je na svom Instagramu podelio vido klip gde je otac Bože Džonsa, Karađorđe Ristanović negativno komentarisao rijaliti u kojem je donedavno boravio njegov sin. - Ja ću biti iskren i otvoren ja ne mogu da lažem moram biti iskren jer sam domaćin čovek roditelj sam šestoro dece imam dovoljno godina, ja ne bih poželeo ni detetu mog neprijatelja da uđe u Zadrugu. To je za mene stvarno nešto što je dno dna i nijev domaćinski. Ali sam ponosan na Božu kako je izdržao da bude normalno dete- kontstovao je on.

Dušica Jakovljević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

- Čekajte, čekajte, čekajte. Izvinite ja sam vrlo uvređena - Zašto? - Zbog toga što ste vi došli kao gost i kao roditelj jednog učesnika i preda mnom kao voditeljkom ovog rijalitin programa da je to što mi radimoi dno dna - Pa imam valjda pravo na svoje mišljenje- zaključio je on Taj video je podelio kompozitor: - Pijandura je iznenađena, a i uvređena- napisao je on.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/Zadruga

Tim povodom kontaktirali smo Dušicu: - Molim vas recite mi ko je pomenuti gospodin. Prvi put čujem za čoveka. Svako svojim izražavanje, pa i na društvenim mrežama govori o svojoj kulturi. Ja svojim ponašanjem i dopstojanstvom koje sam i to veče pokazala u emisiji ne bih da se spuštam na nivo čoveka kojeg i ne poznajem i koji se tako izražava. Ne znam samo da li je svesta da je to što je napisao spada u internet nasilje. Pošto su ovo dani od Aranđelovdana pa do Božićnog posta dani praštanja oprostiću mu što je to napisao i što uopšte zaključuje takve stvari o ženi koju i ne poznaje. Sve mu najbolje želim.

Saško Nikolić
foto: Nenad Kostić

E.K.

02:07

ZABRANJENA IM PROMOCIJA KONCERTA U HRVATSKOJ JER PRIČAJU SRPSKI?! Gorka ispovest frontmena Legendi o nepravdi koja se NEZABORAVLJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track