"DESE SE NEKE RUŽNE STVARI KOJE OSTAVE TRAGOVE! Dragana Mitar otvorila dušu o sinu i emotivnom životu, priznala SVE!
Foto: Printscreen/Instagram

iskrena

"DESE SE NEKE RUŽNE STVARI KOJE OSTAVE TRAGOVE! Dragana Mitar otvorila dušu o sinu i emotivnom životu, priznala SVE!

Stars -

Bivša zadrugarka Dragana Mitar, ponosna je mama osmogodišnjeg dečaka Jovana, a nedavno je proslavila rođendan jedinca i progovorila o lepim ali i manje lepim stvarima u svom životu.

Dragana je na samom startu govorila o svom mezimcu, te nije krila koliko je ponosna na njega, ali i otkrila koliko u današnjem vremenu nije lako usmeravati dete.

Dragana Mitar
foto: Printscreen

- On predstavlja mene na neki način, sve se nosi iz kuće. Trudim se da ga usmeravam koliko mogu, dajem sve od sebe. Joca je imao želju da mu ovaj rođendan bude nešto drugačiji od ostalih, njegove su želje male i on je skromno dete, te se uvek trudim da mu ispunim ono što poželi - pričala je bivša zadrugarka.

O nekim teškim i bolnim vremenima, progovorila je u najpozitivnijem duhu, ali i istakla nezadovoljstvo o priči intervencije nosa, o kojima su mediji nedeljama brujali.

- Ugojila sam se 20 kilograma u Zadruzi, pa sve ono što se desilo, ali izvukla sam se, Bože moj. Mislim da sam dobar čovek pa na kraju bude sve kako treba... Dese se neke ružne stvari koje ostave tragove na duši, ali se trudim da ih brzo zaboravim, iskreno, nemam ni kad mnogo da mislim o tome. Imala sam neki peh sa operacijom, bespotrebno se digla fama. Desilo se šta se desilo, svoje sam lice dirala, svoje pare potrošila, ne vidim u čemu je problem. Ljudi su puni zlobe, verovatno od lošeg života. Nikoga nisam ugrožavala a sve sam to govorila javno iz dobre namere, da se drugim devojkama ne bi desilo - govorila je Dragana u emisiji "Ekskluzivno".

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Red Tv

O svom turbulentnom ljubavnom životu, rešila je da ne govori više, ali ni o lošim izborima koje je do sada imala kako je nedavno sama istakla.

- O privatnom životu sam rešila da ne govorim mnogo, o sreći se ćuti, ona prosto isijava iz tebe. Kada se budem udavala, e tada ću sve transparentno reći - zaključila je Dragana sa osmehom na licu.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

04:55

DRAGANA MITAR PROŠLA KROZ PAKAO! 7 PUTA OPERISALA NOS: Vadili su mi hrskavicu iz rebra, zamalo da mi nos sasvim upadne u lice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track