"POKLANJAM SPREMAČICI, PREPRAVLJAM SKUPE KOMADE, CIPELE NOSIM 30 PUTA" Milicu Pavlović hvale zbog stila, a sad otkrila detalje!
Foto: Nemanja Nikolić

DAREŽLJIVA

"POKLANJAM SPREMAČICI, PREPRAVLJAM SKUPE KOMADE, CIPELE NOSIM 30 PUTA" Milicu Pavlović hvale zbog stila, a sad otkrila detalje!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović, koja važi za jednu od najstilizovanijih na domaćoj javnoj sceni, priznaje da voli da potroši novac na "krpice", ali ne preteruje.

Takođe, skupocene komade prepravlja kako bi mogla da ih iskoristi više puta.

Milica Pavlović je otkrila da, kada je stajling u pitanju, kao i svaka žena - voli da se doteruje. Nije joj, naglašava, važno da stvari u kojima izlazi ili nastupa budu posebno skupe.

Milica Pavlovic, povodom solististickog koncerta u hali Cair, hotel Metropol
foto: Nenad Kostić

- Nadam se da ljudi shvataju da lepo zarađujem i da, kao i svaka žena, volim da se sredim. Kupujem i najobičniju pamučnu majicu, farmerke... Ali kupujem i dva, tri puta sebi nešto skupoceno. Kao neko ko je na muzičkoj sceni, imam odgovornost, jer na neki način i „diktiram" stil. Sa druge strane, ako vidim dobre cipele u tri boje po 15 evra, kupim da imam za svirku. Nisam opsednuta, ali volim da potrošim. Normalno se ponašam u skladu sa tim kako zarađujem - ispričala je jednom prilikom.

Milica Pavlović
foto: ATA images

- Prepravljam komade za nove nastupe, žao mi je ako sam nešto "debelo" platila. Skratimo rukave, prepravimo suknju... Ako sam kupila cipele, nisam ih kupila da bih ih obula jednom. Sve cipele koje sam ikada kupila, nisam nosila manje od 30 puta - naglašava Milica, pa otkriva da stvari iz garderobera koje više ne nosi - uglavnom poklanja spremačici.

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

- Poklanjam je. Poklanjam spremačici, pa ona odnese svojim rođacima i podeli. Stalno poklanjam, a uglavnom njoj - rekla je za pomenute medije Pavlovićeva.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

04:43

Milica Pavlović spava samo 2 sata zbog koncerta u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track