00:44

U današnjoj epizodi ponovo će predstaviti porodica Mihajlović iz Jagodine

PESMA, ZABAVA I SJAJNA ATMOSFERA U SEKINOJ I RAŠINOJ KUHINJI: Gledajte "Majke i snajke" danas od 18 časova

Stars -

U današnjoj, 59. epizodi emisije "Majke i snajke" svoje kulinarske veštine ponovo će predstaviti u najpoznatijoj kuhinji porodica Mihajlović iz Jagodine.

Snajka Ivana obožava da peva i profesionalno se bavi pevanjem, a pored toga pruža i frizersko-kozmetičke usluge. U slobodno vreme trenira, a voli i duge šetnje sa suprugom. Saša je takođe muzičar, harmonikaš. Pored muzike, kao i Ivana, obožava da kuva. Njihova ljubavna priča je upravo započela na jednoj svirci, kada su oboje bili na samom početku bavljenja muzikom. Imaju dvoje dece i u braku su 13 godina.

Seka Aleksić, Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Suzana je radila kao kuvarica i roštilj majstor dok se nije razbolela, a od tog momenta ima otežan govor i problem s hodom. Voli da radi u bašti, gaji cveće, a ističe da je posebno ispunjava briga o unucima i porodici.

Radomir Raša Vlačić
foto: Kurir televizija

Vaši domaćini Seka Aleksić i Raša Vlačić obećavaju sjajan provod i odličnu zabavu večeras od 18 časova na Kurir televiziji, dok je porodica Mihajlović spremna da očara sve u studiju dobrom pesmom i specijalitetima internacionalne kuhinje! Pričaće se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track