ŽIVI U LUKS STANU U ISTANBULU S POGLEDOM NA BOSFOR! Ali Emina Jahović ne zaboravlja SRBIJU! Ovo navukla na noge i poslala PORUKU
Foto: Printscreen/Instagram

NAPRED ORLOVI!

ŽIVI U LUKS STANU U ISTANBULU S POGLEDOM NA BOSFOR! Ali Emina Jahović ne zaboravlja SRBIJU! Ovo navukla na noge i poslala PORUKU

Stars -

Pevačica Emina Jahović, koja godinama živi u Turskoj, iako joj je posao vezan za rodnu Srbiju, oduševila je sve kada je na Instagramu podelila fotografiju svojih stopala u naglavcima, odnosno priglavcima.

"Moje! A večeras, igramo li?", napisala je Jahovićeva uz srpsku zastavu. Na ovakav način pevačica je iz Turske dala podršku "orlovima", koji večeras igraju protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru.

"Tvoje su sa jagodicama, moderne! Bravo za post!", "Pazarski...", "Svaka čast", Emina najlepsa si, obožavam te volim te i ljubim mnogo. Prizemna si i ne glumis ludilo", samo su neki od komentara.

Emina Jahović
foto: Printsceen

Podsetimo, Emina nakon razvoda od turskog pevača Mustafe Sandala, koji je nedavno oženio 20 godina mlađu, preselila u stan koji se nalazi u luksuznom delu Istanbula.

Podsetimo, pevačica se iselila iz porodične kuće gde je živela sa bivšim suprugom. Ipak, prešla je u manji stan koji je uredila po svom ukusu. Emina već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg puca pogled na Bosfor. Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom u čistom luksuzu.

Kurir.rs

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track