Najnovije vesti

PROVALJENA PREVARA! Dalilini fanovi pokušavaju da isceniraju Dejanov RASKID sa Aleksandrom: U sve umešane i nedužne osobe! ŠOK
Foto: Ana Paunković, Nenad Kostić

NISKO

PROVALJENA PREVARA! Dalilini fanovi pokušavaju da isceniraju Dejanov RASKID sa Aleksandrom: U sve umešane i nedužne osobe! ŠOK

Stars

Fanovi Dalile Mujić na sve načine pokušavaju da pomrse konce Dejanu Dragojeviću, koji je u vezi sa Aleksandrom Nikolić, a koja se trenutno nalazi u "Zadruzi".

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

Kako saznajemo, oni imaju za cilj da unesu razdor u njihovu vezu, kako bi Dejan raskinuo sa Aleksandrom, s kojom bi trebalo da se vidi i porazgovara u beloj kući kad bude ulazio kao specijalno iznenađenje pred Novu godinu.

Tako je od Dalilinih fanova potekla priča, koja se brzo prenela u medijima, da je Dejan prevario Aleks na Zanzibaru, odakle se nedavno vratio, a o čemu je i on sam govorio u video-snimku na svom Jutjub kanalu, kad je istakao da je u pitanju samo njegova drugarica.

Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Printscreen YouTube

Pored njega, na meti se našao i njegov brat David, kao i izvesna devojka koja je bila u društvu s njima, pa su mnogi tvrdili da je to njegova nova izabranica. Međutim, u pitanju je njegova najbolja prijateljica iz Novog Sada, koju poznaje još od detinjstva. Ona radi u jednoj turističkoj agenciji i nekoliko meseci godišnje živi na Zanzibaru, te im je kao domaćica sve vreme bila na usluzi kao vodič po ovom egzotičnom ostrvu.

Podsetimo, Dejan je istakao da mu neko želi zlo i da su sve priče da je bio s novom devojkom na Zanzibaru dezinformacije.

David Dragojević, Dejan Dragojević, Zanzibar
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Nikola Andjić

- Ovo nije narukvica, već gumica iz rajskog vrta i od tada je ne skidam. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije. Znam ja šta će da bude, ja kad sam donosio poklone, niko nije znao gde su pokloni, a sada će da bude: "Pustite vi Dejana, Dejan je došao s novom devojkom sa Zanzibara" - objasnio je Dragojević.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

Dejan Dragojević pokazao šta radi na Zanzibaru
00:07

Dejan Dragojević pokazao šta radi na Zanzibaru

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja