NOVAKOV BRAT ODREŠIO KESU ZA SVOJU IZABRANICU! Đorđe zatrpao Sašku cvećem, a onda joj kupio nešto o čemu SVAKA DAMA MAŠTA
Foto: Printskrin Instagram, Damir Dervišagić

rešio da je iznenadi

NOVAKOV BRAT ODREŠIO KESU ZA SVOJU IZABRANICU! Đorđe zatrpao Sašku cvećem, a onda joj kupio nešto o čemu SVAKA DAMA MAŠTA

Stars -

Najmlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe, letos je stao na “ludi kamen” sa izabranicom, Saškom Veselinov, a sudeći po nobjavama na društvenim mrežama, uživaju u pravoj ljubavnoj idili.

Naime, njih dvoje ne pokazuju previše svoj život na društvenim mrežama, ali je Saška rešila da na svom Instagram profilu podeli fotografije na kojima se vidi da joj je suprug priredio veliko iznenađenje.

Đorđe i Saška su zajedno već skoro dve godine, pa je on tim povodom rešio da iznenadi svoju lepšu polovinu.

Saška Veselinov
foto: printscreen

Dnevnu sobu je ukrasio buketima crvenih i belih ruža, a svuda okolo su bile upaljenje ukrasne sveće, kao i baloni u obliku srca.

Saška Veselinov
foto: printscreen

Sašku je sve to raznežilo, te je u opisu stavila “Moj Đole #23”. Među poklonima se našla i ukrasna boca sa porukom, čiji sadržaj nije htela da otkriva svojim pratiocima, kao i makete zvezde na nebu sa njenim imenom.

Podsetimo, o njihovom gala venčanju se i te kako pričalo u javnosti. Na svadbi u Crnoj Gori su svi prisutni mogli da uživaju u numerama Milice Pavlović, Aleksandre Prijović, kao i Sergeja Ćetkovića i Saše Kovačevića.

Inače, porodica Đoković iskeširala je 95.000 evra za venčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa (27) i njegove izabranice Saške Veselinov. Oni su svadbu pravili u dve države - u Srbiji i Crnoj Gori.

Kurir.rs

Bonus video:

04:59

Đorđe Đoković o Sarbia openu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track