"OD PRODAJE EKSPLICITNIH FOTKI IZGRADILA KUĆU!" Svi zanemeli na prizor Šavijine kuće, u domu ima PROSTORIJU ZA ZAROBLJENIKE!
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK NAD ŠOKOVIMA!

"OD PRODAJE EKSPLICITNIH FOTKI IZGRADILA KUĆU!" Svi zanemeli na prizor Šavijine kuće, u domu ima PROSTORIJU ZA ZAROBLJENIKE!

Stars -

Starletu Natašu Šaviju domaća publika je upoznala u rijalitiju "Parovi", nakon čega se nije, poput većine koleginica zadržala u ovom formatu.

Naime, bavila se pevanjem, reklamiranjem prozvoda na Instagramu, nakon čega se odlučila na otvaranje naloga na sajtu za odrasle gde prodaje svoje intimne fotografije.

Nataša Šavija
foto: Kurir

Godinu dana kasnije, Šavija je otvorila vrata svog doma na Instagramu i u seriji storija pokazala kako joj izgledaju dnevna i spavaća soba, ali i garderober iza kojeg se nalazi soba za goste, koju je ona u opisu fotografije na društvenoj mreži nazvala "sobom za zarobljenike".

1 / 7 Foto: printscreen

Šavija je otkrila da su u toku završni radovi, kao i da za dve nedelje stiže i nameštaj, te su komentari pljuštali.

Nataša Šavija
foto: Printskrirn

"Da li je moguće čime se ona hvali, zarađuje pare od prodaje golih fotografija", "Soba za zarobljenike, šta je ovo?", "Od prodaje intimnih fotki je izgradila kuću, dokle je došao ovaj svet", bili su samo neki od njih.

Kurir.rs

Bonus video:

01:03

Nataša Šavija eksplicitan sadržaj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track