DANAS JE KRALJICA BAKŠIŠA, MUŽ JOJ BRANI DA URADI OVO! Pevačica sa fotke sad je totalno drugačija, a nijednu OPERACIJU nije imala!
Foto: Printscreen/Youtube

DA LI JE PREPOZNAJETE?

DANAS JE KRALJICA BAKŠIŠA, MUŽ JOJ BRANI DA URADI OVO! Pevačica sa fotke sad je totalno drugačija, a nijednu OPERACIJU nije imala!

Stars -

Većinu naših pevačica ne biste prepoznali na slikama iz mladosti jer se veliki broj njih podvrgao estetskoj hirurgiji.

Ipak, grupi onih koje su ostale dosledne svom izgledu pripada ova pevačica koja u toku svoje duge karijere na sebi nije ništa promenila. Naravno, nešto se i promenilo, kao boja i dužina kose, jaka šminka, drugačiji stil.

Jana Todorovič
foto: Printskrin

Ova folk pevačica je trenutno jedna od najtraženijih i najplaćenijih pevačica na našoj estradi, a malo ko zna kako je izgledala na početku karijere.

Pevačica već godinama ističe kako još uvek nije išla pod nož, iako u poslednje vreme ističe da planira da smanji grudi, ali joj suprug to brani.

Jana Todorović
foto: Printscreen/Youtube/Toxictelevision

"Nisam još ništa radila na sebi, samo nadograđujem kosu, trepavice i nokte, ali stvarno ništa nisam radila od estetske hirurgije. Nemam čega da se stidim, ni svoje prošlosti, ni svog porekla, takva sam kakva sam. Ljudi me vole baš ovakvu kakva jesam", rekla je pevačica.

Reč je o Jani Todorović.

Kurir.rs/Puls

Bonus video:

00:08

Jana dobila rakiju od fanova u Crnoj Gori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track