BIVŠA URAGANKA POBEGLA OD SANDRE AFRIKE?! Bile sa istim fudbalerom, pojavile na istom događaju, Ivana stavila TAMNE NAOČARE
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

NISU HTELE DA SE SRETNU

BIVŠA URAGANKA POBEGLA OD SANDRE AFRIKE?! Bile sa istim fudbalerom, pojavile na istom događaju, Ivana stavila TAMNE NAOČARE

Stars -

Pevačica Ivana Boom Nikolić prošle godine ušla je navodno u vezu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim koji je u to vreme bio zauzet, i to ni manje ni više nego sa njenom starijom koleginicom Sandrom Afrikom.

Iako je Prodanovićeva nebrojeno puta isticala kako protiv bivše Uraganke nema ništa te da je oprostila i Vladimiru i njoj, Ivana se na snimanju jednog novogodišnjeg programa svim silama potrudila da ne dođe do susreta sa nekadašnjom suparnicom.

Ivana Nikolić
foto: ATA Images

Ne samo da je došla van svog termina kako bi snimanje svog plej-beka odradila pre nego što ova dođe već nijednog trenutka nije želela, kako piše Alo, da sedi u prostoriji u kojoj su bili smešteni ostali pevači sa estrade.

I dok su mnogobrojne pevačke zvezde iskoristile priliku da sednu sa kolegama, opuste se i popiju koju čašicu, bivša Uraganka je navodno jurila za tri mlade devojke koje su odnedavno nova postava grupe Harikejn, a sa kojima je došla na snimanje.

Sandra Afrika
foto: Printscreen/Ami G show

Posebnu pažnju privuklo je to što tokom nekoliko sati provedenih na setu navodno nije želela da skine tamne naočare da bi izbegla eventualni pogled oči u oči sa Sandrom.

Nervozno čekanje na kraju joj se isplatilo, uspela je navodno da završi brže nego što je planirano i napusti prostoriju samo pola sata pre nego je na snimanje stigla Afrika. Raspoložena i nasmejana, Sandra je pozdravila okupljene kolege i predstavnike sedme sile, a zatim sela i naručila kafu strpljivo čekajući svoj red.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

07:05

Prvi susret Seke i Dragane posle 12 godina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track