00:36

PEVAČICA IZ GRUPE MODELS OTKRILA KOLIKO JE PARA ZARAĐIVALA! Nije kupovala kola i stanove, VEĆ JE OVAKO TROŠILA ENORMAN NOVAC!

kurir tv

PEVAČICA IZ GRUPE "MODELS" OTKRILA KOLIKO JE PARA ZARAĐIVALA! Nije kupovala kola i stanove, VEĆ JE OVAKO TROŠILA ENORMAN NOVAC!

Stars -

Nevena Stamenković, pevačica iz grupe "Models" pričala je o honorarima i kako ih je trošila.

Naime, pevačica je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića pričala o periodu kada su bili popularni i kada su dosta putovali.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Stamenković je rekla da su za mesec dana mogle da kupe dobar auto od para koje su zaradile na nastupima.

- Baš smo dosta nastupale i putovale. Mogli smo lepo da zaradimo, baš smo imale dobre honorare, putovanja i druženja. Mogle smo da kupimo dobre automobile za mesec dana, nismo mogle baš stanove. Ja sam uglavnom trošila na sebe, druge i na putovanja. Kad ne radim, volela sam da povedem društvo na putovanje - rekla je pevačica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track