OVO JE SUPRUGA MITRA MIRIĆA Ne pojavljuje se u javnosti, ostala s pevačem nakon njegove AFERE sa 30 godina mlađom EVO KAKO IZGLEDA
Foto: Damir Dervišagić

PRELEPA

OVO JE SUPRUGA MITRA MIRIĆA Ne pojavljuje se u javnosti, ostala s pevačem nakon njegove AFERE sa 30 godina mlađom EVO KAKO IZGLEDA

Stars -

Legendarni folk pevač Mitar Mirić svoj privatni život nikada nije preterano eksponirao.

Bije ga glas da je veliki švaler iako je godinama unazad u srećnom braku, ali o svojoj supruzi gotovo nikad nije govorio.

Mitar Mirić
foto: Damir Dervišagić

Budući da se ona ne pojavljuje sa njim u javnosti, za mnoge bilo iznenađenje kada je jednom prilikom na društvenoj mreži Fejsbuk podelio fotografiju supruge Suzane Mirić.

Mitar Mirić
foto: Printscreen

Podsetimo, Mitar se našao pre nekoliko godina u centru skandala kada je odjeknula vest o njegovoj aferi sa 30 godina mlađom koleginicom Draganom Janićijević.

- Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira - rekao je Mitar 2011. godine za medije.

Javnost ju je tada prvi put videla, a mnogi su komentarisali kako je veoma lepa i negovana žena.

Kurir.rs

Bonus video:

00:49

ELIT ELEKTRA ŠOKIRALA IZJAVOM: Mitar Mirić mi je TRAŽIO S*KS! Transrodna pevačica ga odbila NIJE MOJ TIP!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track