RODILA SINA OŽENJENOM BOGATOM BIZNISMENU! Bila najlepša VODITELJKA, zvali su je srpska HALE BERI, a evo kako danas moćno izgleda
Foto: Damir Dervišagić

RODILA SINA OŽENJENOM BOGATOM BIZNISMENU! Bila najlepša VODITELJKA, zvali su je srpska HALE BERI, a evo kako danas moćno izgleda

Stars -

Voditeljka Rada Radenović bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”.

Početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najseksepilnijih devojaka na ovim prostorima, a oni koji su posećivali tada veoma popularne letnje festivale pamete kakvu je pometnju izazivala na plažama Budve i Herceg Novog. Kada je napravila atraktivnu kratku frizuru, zbog neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri. Međutim, njen uspon počeo je posle pojavljivanja u spotu Tošeta Proeskog za pesmu "Vo kosi da ti spijam".

Rada Radenović
foto: Marina Lopičić

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali - kao model.

- Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, prema njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.

Rada Radenović
foto: Printscreen/Instagram

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od "City cluba", preko "Vi pitate", do "Zadruge" i emisije "Rada sam". Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada Radenović
foto: Printscreen

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece.

kurir.rs

Bonus video:

00:06

NAŠA VODITELJKA PRISUSTVOVALA MUČNOJ SCENI NA ULICI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track