JEZIVO SVEDOČENJE MAJKE BOJANA SIMIĆA! Snaji Ivani se žalila kako ju je SIN TUKAO? Ruke su joj bile modre, dobio ZABRANU PRILASKA?
Foto: Damir Dervišagić

skandal!

JEZIVO SVEDOČENJE MAJKE BOJANA SIMIĆA! Snaji Ivani se žalila kako ju je SIN TUKAO? Ruke su joj bile modre, dobio ZABRANU PRILASKA?

Stars -

Učesnik "Zadruge" Bojan Boki Simić demantovao je navode svoje bivše supruge Ivane Šašić da je letos tukao svoju majku i brata u porodičnoj kući, iako navodno postoje sudski spisi u kojima piše da mu je zabranjen pristup njima.

Bojan Simić je u emisiji "Pitanja novinara" istakao kako na najvoljenije, majku i brata, nikada ne bi digao ruku, međutim njegova majka navodno tvrdi drugačije.

Naime, portal Pink.rs je došao u posed tadašnje prepiske između Bojanove majke i Ivane Šašić, tada njene snaje, kojoj se požalila na sina i navodno opisala šta se desilo.

Ivana Šašić, Bojan Simić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Zadruga

- Opet je poleteo visoko. Pričali smo o ovoj garnituri i tu je on počeo na Mariju, kako smo mu sve radili iza leđa, niko njega nije pitao... Tako je počelo. Onda na Baneta, ja između njih, dobih kroše u bradu i oni odu, ode i on valjda da se nadrogira. Vratio se i počne haos sa mnom, ruke su mi modre, zato sam to uradila, on nije verovao - žalila se navodno Bojanova majka tadašnjoj snaji Ivani, a potom priznala da je njenog sina odvela policija.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja je isplivala i navodno sudska odluka kojom je Bojanu navodno zabranjen prilazak majci i bratu.

- Naime, na osnovu člana 19 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, Drugi osnovni sud u Beogradu izrekao je 12. juna ove godine produžetak hitne privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtve nasilja i prilazi im - Simić B. i Simić M. Takođe, navedeno je da ukoliko učinilac Simić Bojan prekrši hitnu meru koja mu je produžena, biće kažnjen kaznom zatvora do šezdeset dana.

Bojan Simić
foto: Printscreen/Zadruga

S druge strane, Bojan je poricao delo koje mu se stavlja na teret.

- Sa bratom sam se posvađao. Došla je policija i zabranjen mi je prilaz majci i bratu. Nikada ne bih podigao ruku na majku i na brata - ispričao je Bojan u "Zadruzi".

- Pričala je da si tukao majku i brata i da imaš zabranu prilaska - pitao je Darko.

- Je l' si proverio to? Imaš dokumenta. I? Ja sam se posvađao sa burazerom, a ona je to rekla, ispalo je da sam siledžija. Je l' ona meltretirana? Živela je kao kraljica - rekao je Bojan.

- Ivana Šašić mi je dala sva dokumenta - rekao je Darko.

- Slobodno ti izbacuj, ja znam šta je istina...Ne, nikad Darija i ja nismo živeli zajedno - rekao je Bojan.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:29

ZNALA SAM DA KRISTIJANOV BRAK NE FUNKCIONIŠE: Ivana Šašić srećna što je pobegla na vreme iz RIJALITIJA i iznela TAJNE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track