Dača Ikodinović poezijom osvojio novu devojku

Stihoklepac

Dača Ikodinović poezijom osvojio novu devojku

Stars -
Sudeći po ovoj fotografiji, pomenuta je pročitala ljubavne poruke i one je nisu ostavile ravnodušnom...Poljubac ovekovečen slikom potvrđuje da je Dačina ljubavna poezija pogodila cilj. Pravo u srce jedne brinete....

NOVI SAD - Ako je verovati Tviteru, onda se naš proslavljeni vaterpolo reprezantativac Dača Ikodinović opet zaljubio. Posle dva neuspela braka i nekoliko avantura Dača je od skora počeo novoj simpatiji da “šalje” romantične poruke preko društvene mreže Tviter.

“Ja samo hoću da te volim… Ne znam šta je tu pogrešno. Ti si moja prelepotica. I ja te volim… Ljubav, razumeš. Samo ljubav, nema ništa drugo… Ništa ti ne razumeš… Nadam se da neće biti kasno kada shvatiš… Pita me, ‘šta ti je’. Ništa, samo ljubav… Znaš li šta je to ljubav? Znaš… Onda me nemoj pitati… Spava moja prelepotica sada… Neka, samo da je dobro… Lako ćemo što ja ne spavam… Ionako ne volim da spavam…”, pisao je Dača, ističući da ni sam ne zna hoće li te reči pomenutra devojka i pročitati.

“Ne znam ni što ovo pišem. Neće ona pročitati… Ali mi je nekako lakše misleći da će ipak videti..”, napisao je Ikodinović.

Ipak sudeći po ovoj fotografiji, pomenuta je pročitala ljubavne poruke i one je nisu ostavile ravnodušnom...Poljubac ovekovečen slikom potvrđuje da je Dačina ljubavna poezija pogodila cilj. Pravo u srce jedne brinete....

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track