BEZOBRAZNIM FOTKAMA DABOVIĆKA ZARADILA 136.000 €: Milicu na sajtu za odrasle već prati 9.000, a poslednju debelo naplatila
Foto: Printscreen/Instagram

bivša košarkašica koristi sve sisteme

BEZOBRAZNIM FOTKAMA DABOVIĆKA ZARADILA 136.000 €: Milicu na sajtu za odrasle već prati 9.000, a poslednju debelo naplatila

Stars -

Bivša košarkašica Milica Dabović svakodnevno šokira novim objavama na društvenim mrežama i fotografijama koje objavljuje. Naime, Milica je odlučila da dodatnu zaradu dobije preko Onli fans na kom devojke i muškarci prodaju svoju intimu.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Instagram

Međutim, Milica sad objavljuje obnažene fotografije i na društvene mreže i na možda privlači ljude da se pretplate na njen Onli fans profii. Poslednja objava pokazuje Milicu koja pozira okrenuta leđima, potpuno obnažena i plus savijena u kukovima. Ovi kadrovi pokazali su intimne delove bivše košarkašice.

Milicu trenutno prati više od 9.000 ljudi, što znači da ovim slobodnim sadržajem mesečno zaradi više od 136.000 evra budući da je preplata na njen profil 15 dolara po osobi. Ono što može da zasmeta jesu iste te fotke na platformama gde im nije mesto.

kurir.rs

Bonus video:

00:44

ODUVEK SAM ŽELELA DA POKAŽEM SEBE U SEKSI IZDANJU Milica Dabović bez dlake na jeziku: Htela sam da naplatim svoj izgled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track