BIVŠA URAGANKA SKROZ NA SKROZ SKINULA KOLEGU! Ksenija Knežević pokidala imitaciju poznatog pevača ON JOJ REKAO DA JE PRETERALA!
Foto: Printscreen/Instagram

BIVŠA URAGANKA SKROZ NA SKROZ SKINULA KOLEGU! Ksenija Knežević pokidala imitaciju poznatog pevača ON JOJ REKAO DA JE PRETERALA!

Stars -

U emisiji Puls Srbije bivša Uraganka Ksenija Knežević pokazala je da je osim za pevanje talentovana i za imitaciju.

Puls
foto: Kurir televizija

Naime, voditelj Ivan Gajić zamolio je Kseniju da imitira pevanje svog oca Nenada Kneževića Kneza, što je ona najpre stidljivo odbila, da bi potom ipak zapavela pozati hit "Dal si ikada mene voljela". Zvučala je odentično kao Knez, a osim glasa savršeno mu je skinula i gestikulaciju.

Puls
foto: Kurir televizija

- On peva malo nazalno, a i ja samo to nasledila od njega. Nekad mi kaže "prećerala si!" Ja sam malo infantilna pa zaista nekada umem da "prećeram" - rekla je Ksenija , a potom je govorila o svojoj karijeri. Kako je skinula svog oca u originalu pogledajte u videu:

02:34

BIVŠA HURIKANKA SKOZ NA SKROZ SKINULA KOLEGU! Ksenija Knežević pokidala imitaciju poznatog pevača ON JOJ REKAO DA JE PRETERALA!

- Ljudi često govore "ona je uspela zato što je ćerka poznatog pevača", ali zanimljivo je da ja nisam htela odmah, na početku karijere da izbacim pesmu iako sam mogla, već sam htela dobro da ispečem zanat. Prvo sam pevala kao prateći vokal i pevala sam dugo sa bendom Željka Joksimovića. Snimala sam radio džinglove, bila u grupi sevdah baby i td. Htela sam da imam svoj put, a ne da bude ono "ćale sredi pesmu!".

Puls
foto: Kurir televizija

Pevačica tvrdi da je kao mala bila užasno stidljiva i ukočena na sceni.

- Išla sam kao mala na sve moguće dečje muzičke manifestacije i bila sam ukočena kao drvo. Rekli su mi pre jednog nastupa "ako se ne opustiš nećeš dobiti šarenu motorolu", koju sam ja toliko želela. Nije bilo lako, ali eto potrudila sam se i dobila sam tu motorolu - kaže Ksenija.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track