OVAJ BEND JE ZADUŽEN ZA LJUBAV LUNE I MARKA?! Pesma koja ih je pomirila, a pevač otkrio detalje: "Skoro im se čak i ćerka rodila!"
Foto: Kurir televizija

kurir tv

OVAJ BEND JE ZADUŽEN ZA LJUBAV LUNE I MARKA?! Pesma koja ih je pomirila, a pevač otkrio detalje: "Skoro im se čak i ćerka rodila!"

Stars -

Bit bend je postao poznat nakon sviranja na privatnom veselju kod Lune i Marka, ali to nije bio vrhunac ovog benda.

Oni su svirali u jednom restoranu u kojem su specijalni gosti bili braća Din i Den, odnosno osnivači globalno popularnog brenda Diskver.

Njihov prvi singl "Ti si moja voda" trenutno broji preko 6 miliona pregleda, a pevač Đorđe Novaković i njegov klavijaturista Božidar Mihailović su rekli kako je do toga došlo.

02:57

OVAJ BEND JE ZADUŽEN ZA LJUBAV LUNE I MARKA?! Pesma koja ih je pomirila, a pevač otkrio: To je jedna prelepa ljubavna priča!

- Tu pesmu dosta vezuju za ljubav Lune i Marka, nekako ih je ta pesma spojila nakon njihovog raskida, što je nama drago kao autorima. Čak se i ćerkica rodila skoro, a mi smo svirali na krštenju male Mije. To je prelepa ljubavna priča, da jedna pesma spoji dvoje mladih - rekao je pevač.

Oni su nedavno objavili svoj drugi singl "Sentiment" pa su otkrili detalje nove pesme.

- Ta pesma je malo drugačije tematike od prve. Takođe je ljubavna, ali je malo intezivnija, gde se uporno vraćaš nekome sa kime znaš da ne bi trebalo da budeš. Dok je prvi više bila u smislu da patiš za bivšom ljubavi - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track