DRAGANA MIRKOVIĆ ZA SVOJU DECU NAPRAVILA DIZNILEND: Morala sam da im napravim neke "zamkice" OBOJE SU TALENTOVANI NA MAMU!
Foto: Kurir Televizija

stars

DRAGANA MIRKOVIĆ ZA SVOJU DECU NAPRAVILA DIZNILEND: Morala sam da im napravim neke "zamkice" OBOJE SU TALENTOVANI NA MAMU!

Stars -

Prilike za druženje sa Draganom Mirković nisu česte, ali sa njom su uvek krajnje iskreni razgovori. Bez ustručavanja otkrila je ekipi Kurir TV, sve u vezi sa njenim naslednicima Markom i Manuelom, a najpre je prokomentarisala ćerkino povlačenje sa instagrama.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Za nju je to bilo previše i ja sam znala da će ona to da uradi. Ipak je ona žensko. Marko je muškarac, on se nasmeje na neke stvari, simpatično mu je i pritom nije nešto zaluđen društvenim mrežama. On na svom instagramu ima samo 5 slika.

Dragana kaže da Marko i Manuela žive u posebnim stanovima u Beču i da oboje tamo studiraju.

Puls
foto: Kurir Televizija

- Oni već sada žive zasebno. Oboje su u Beču zbog fakulteta. Žive u odvojenim stanovima, ali svaki slobodan trenutak koriste da posete mamu i tatu, a napravili smo i neke "zamkice" za njih.

03:20

DRAGANA ZA SVOJU DECU NAPRAVILA DIZNILEND: Morala sam nekako da ih namamim da nas češće posećuju OBOJE SU TALENTOVANI NA MAMU!

U dvorcu ima raznih bilijara i tome sličnog i odjednom je Beč nezanimljiv, pa sa celom ekipom dolaze u dvorac kod nas. To je bila Tonijeva ideja moram da priznam. On je rekao hajde da im napravimo Diznilend pa da vidiš kako će da dolaze - rekla je Dragana kroz smeh.

Za svoju decu kaže da su jako talentovana i da je zbog toga ponosna.

- Njih dvoje su jako talentovani za muziku na mamu. Zaljubljena sam u Manuelin glas i u Markov talenat.

Na pitanje voditelja da li neko od njih planira da krene majčinim stopama Dragana je odgovorila da u to sumnja.

- Nema šanse. Pa pogledajte Manuelu. Malo bila na portalima i već zbrisala. Oni to rade više iz hobija - kaže Dragana.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track