IGRAO JE U DŽEJOVOM SPOTU ZA NJEGOV NAJVEĆI HIT, A DANAS JE JAKO USPEŠAN! Evo kako ovaj lepi maneken sada izgleda i čime se BAVI!
Foto: Pritnscreen

veliki stručnjak

IGRAO JE U DŽEJOVOM SPOTU ZA NJEGOV NAJVEĆI HIT, A DANAS JE JAKO USPEŠAN! Evo kako ovaj lepi maneken sada izgleda i čime se BAVI!

Stars -

Pre nekoliko dana navršilo se dve godine od smrti pevača Džeja Ramadanovskog, koji je ostavio mnogo pesme iza sebe a jedan od najvećih hitova je i balada "Sunce ljubavi" koja je nastala davne 1994. godine.

U spotu za pomenutu pesmu pojavljuje se plavokosa devojka Nataša Vojinović, ali i Ivan Marjanović, koji je danas specijalista oftalmologije. Ivan je u periodu kada je snimljen spot bio student druge godine medicine, a danas je jedan od najboljih doktora kada je reč o njegovoj struci.

Ivan Marjanović
foto: Pritnscreen

- Moj dobar drug Srdan Golubović posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje da bi trebalo da razmislim o glumi - rekao je svojevremeno Marjanović.

Ivan Marjanović
foto: Pritnscreen

- Spot za pesmu „Sunce ljubavi“ rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser - prisetio se oftamolog jednom prilikom.

kurir.rs/puls

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track