MUHAREM SERBEZOVSKI ZAVRŠIO NA OPERACIJI: Pevač došao iz Nemačke, SLOMIO KUK na snimanju emisije, Hitna pomoć odmah REAGOVALA!
Foto: Printscreen/Jutjub

šok detalji

MUHAREM SERBEZOVSKI ZAVRŠIO NA OPERACIJI: Pevač došao iz Nemačke, SLOMIO KUK na snimanju emisije, Hitna pomoć odmah REAGOVALA!

Stars -

Muharem Serbezovski imao je nezgodu na snimanju novogodišnjeg programa, kada je pao i povredio kuk. Voditelj emisije Goran Čomor i ekipa su odmah pozvali Hitnu pomoć, a pevač je danas operisan.

Pevač doputovao je u Beograd iz Nemačke samo kako bi prisustvovao snimanju prazničnog programa. Čomor ga je ugostio u studiju, a samo nekoliko minuta pred nastup, dogodila se nezgoda.

Muharem Serbezovski
foto: Printscreen/Jutjub

- Znate kako je u studiju, jaka svetla, gužva. On je čovek pao sa visine od 20 centimetara, sreća nije bilo previsoko. Povredio je kuk... Mi smo mu odmah pritrčali u pomoć, da vidimo šta se dešava i kako je - počeo je Goran i dodao:

- Rekao nam je da se dobro oseća, ali mi smo za svaki slučaj pozvali Hitnu pomoć. Kada su stigli lekari, pomislili su da nije neko naprsnuće, pa su ga odveli u bolnicu. Tamo je primio injekciju, snimili su ga. Mislili su da nije strašno - otkriva Čomor.

Ipak, na kraju se Muharemu stanje ipak zakomplikovalo, te je na kraju morao da ide na operaciju kuka.

Muharem Serbezovski
foto: Printscreen/Jutjub

- Danas je ipak imao operaciju kuka. Mislim da je upravo izašao iz operacione sale, jer vidim propušteni poziv. Rekao je da će me zvati kad se završi operacija - kaže Goran.

On dodaje i da je Muharemu jako zahvalan, jer se nakon što je završio preglede tog dana kada se povredio, vratio u studio.

- Ja moram da kažem da je taj čovek jedan veliki profesionalac, jer se na kraju svega toga vratio i otpevao pesmu bez ijedne greške. Veliki respekt za njega. Da se meni to dogodilo, ne znam da li bih mogao da uradim isto - kaže Goran.

Kurir.rs/Telegraf.rs

Bonus video:

02:57

OVAJ BEND JE ZADUŽEN ZA LJUBAV LUNE I MARKA?! Pesma koja ih je pomirila, a pevač otkrio: To je jedna prelepa ljubavna priča!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track