GODINE SU SAMO BROJ! Ovim parovima velika starosna razlika nije prepreka za LJUBAV! Evo ko sve voli MLAĐE!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Sonja Spasić, Dragana Udovičić

ne gledaju u krštenicu

GODINE SU SAMO BROJ! Ovim parovima velika starosna razlika nije prepreka za LJUBAV! Evo ko sve voli MLAĐE!

Stars -

Godine su samo broj, kažu mnogi. Naročito oni kojima velika razlika nije problem da uživaju u svojoj ljubavi. Na svetskoj javnoj sceni ima mnogo parova kojima i decenije nisu prepreka da se voli.

Ni naše poznate ličnosti ne zaostaju za njima. Samo, nekima se ljubav ugasila, ali dok su emocije buktale godine im nisu smetale da odu pred matičara. Oni, ali i njihove kolege koje su opstale u vezama i brakovima u kojima je velika starosna razlika, na krštenicu i ne bacaju pogled.

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: ATA Images

Jedna od onih koja se može nazvati rekorderkom je Verica Rakočević. Ona je u braku sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem od kojeg je starija čak 35 godina.

Kada je 2019. proslavljala šest godina braka, dizijnarka je na svojim društvenim mrežama objavila status i pokazala koliko je negativni komentari ne dotiču.

- Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu užasnuti događajem, gde se jedna žena usudila ne da izađe na piće, nego uda, za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume, a on može, i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni nju ni njega. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako - napisala je tada Verica.

Goca Tržan
foto: Privatna Arhiva

I Gocu Tržan ne dotiču komentari koje svakodnevno čuje. Ona je pored 14 godina mlađeg bubnjara Radomira Raše Novakovića pronašla sreću. Njoj je to drugi brak, njemu prvi. Često ističe da su joj godine koje provodi sa suprugom najlepše i da nikada nije razmišljala o tome da je starija od njega.

- Svakako će se videti razlika, ja je ni ne krijem. Mi se šalimo na taj račun i pravimo viceve. Suštinski se izuzetno volimo i poštujemo, naša veza i brak nije bazirana isključivo na fizičkoj privlačnosti. Jednog dana ako bude želeo da bude sa mlađom i lepšom ženom, ja ne mogu i neću da ga zadržavam, to je besmisleno, jer i ja sa 60 godina ću biti ozbiljno pilence za nekog čiču od 80 - izjavila je Goca jednom prilikom.

Dijana Janković
foto: Damir Dervišagić

Za razliku od njih, pevačica Dijana Rokvić iliti Didi Džej, nije se zaljubila u mlađeg dečka, već u starijeg muškarca. Njen muž Daniel Rokvić stariji je od nje 20 godina. Imaju ćerku i zajedno su u svemu. Pored svog posla, Daniel je posvećen i njenoj karijeri, a učinio ju je i najbogatijom pevačicom na našoj estradi.

Željko Bebek
foto: Dragan Kadić

Sreću pored znatno mlađe žene našao je i Željko Bebek. Prvi pevač Bijelog dugmeta u braku je sa 32 godine mlađom Ružicom, sa kojom ima dvoje dece.

Haris Džinović
foto: Printscreen

I Haris Džinović je sreću našao kraj 29 godina mlađe dizajnerke Meline Džinović, sa kojom ima ćerku Đinu i sina Kana.

Branislav Lečić, Nina Radulović
foto: Kurir

Glumac Branislav Lečić bio je u braku sa 34 godine mlađom voditeljkom Ninom Radulović.

Frano Lasić, Milena Lasić
foto: Nemanja Nikolić

Njegov kolega Frano Lasić do ušiju zaljubljen u svoju 30 godina mlađu suprugu s kojom ima sina.

- Za života upoznao sam mnogo ljudi, ali nikad nikoga kao što je Milena - napisao je jednom prilikom na Instagramu.

Slobodan Ćustić
foto: Pritnscreen

Još jedan glumac voli mlađu ženu - Slobodan Ćustić. On je oženio 23 godine mlađu Jelenu, koj amu je rodila četvoro dece. Iz prethodnog braka ima dvoje.

Kurir.rs

Bonus video:

00:56

O MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ OVO NIKO NIJE ZNAO! Prijatelj bračnog para OTKRIO kakav je zaista Veljko Kuzmančević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track