"PSIHIJATAR MI POMAŽE" Vladan iz "Magla benda" se rastao od žene, a sad je otkrio kako se spasao iz kandži POROKA!
Foto: Kurir Televizija

ŠOK PRIZNANJE

"PSIHIJATAR MI POMAŽE" Vladan iz "Magla benda" se rastao od žene, a sad je otkrio kako se spasao iz kandži POROKA!

Stars -

Vladan Savić iz "Magla benda" nedavno se rastao od nevenčanje supruge Jovane Jocić, sa kojom ima ćerkicu Anđeliju, a sad je otkrio da li su pesme njegove grupe autobiografske.

- Nisu u potpunosti autobiografske, ali jedan od momenata je na neki način da obeležim, da zauvek ostane taj neki najlošiji i najteži period mog života do sada, nadam se da neće biti težih - priča Vladan Savić i dodaje da li je još uvek poročan.

- Sa alkohom se više ne borim, ali cigarete nisam još ostavio i ne želim, ostaviću ih kada to budem želeo, a sa alkoholom sam se pozdravio odavno - ističe Savić.

Vladan Savić, Magla bend
foto: Kurir televizija

Vlada je otkrio i ko mu je sve pomogao u teškim periodima.

- Moja porodica, prijatelji, njih dvoje troje najboljih prijatelja i psihijatar - priznao je poznati pevač.

Vladan je, podsetimo, putem društvenih mreža pre nekoliko meseci naveo da će sa Jovanom ostati u prijateljskim odnosima.

Vladan Savić
foto: Kurir Televizija

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka. Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je on na Instagramu.

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić tad na pomenutoj mreži.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:57

ZAVRŠENA JE PRVA POLUFINALNA NEDELJA! Poznati finalisti emisije Majke i snajke! OVE DVE PORODICE SU IMALE ISTI BROJ POENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track