ČUDO NEVIĐENO U ZG! Ovo niko nije očekivao! Roker sve iznenadio ODLUKOM! Mentor mu poručio: Naći ćemo ti BEOGRAĐANKU da se IZDIŠEŠ
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Printscreen

spoj nespojivog

ČUDO NEVIĐENO U ZG! Ovo niko nije očekivao! Roker sve iznenadio ODLUKOM! Mentor mu poručio: Naći ćemo ti BEOGRAĐANKU da se IZDIŠEŠ

Stars -

U poslednjoj epizodi takmičenja "Zvezde Granda" došlo je do sada neviđene situacije. Kandidat Daniel Trenčovski, koji dolazi iz Pariza, a poreklo mu je iz Makedonije, izabrao je za mentora Dragana Stojkovića Bosanca. To ne bi bilo ništa čudno, da ovaj takmičar nije roker.

Zvezde Granda, Daniel Trenčovski
foto: Printscreen

Svojom izvedbom dvadesetosmogodišnji Daniel je dobio "da" od pet članova žirija, među kojima je bio i čuveni narodnjak, ali od rokera Đorđa Davida nije imao podršku. Njemu je on dao panik glas, jer mu se nije svidelo kako je izveo pesme "Lažeš zlato, lažeš dušo" od Bijelog dugmeta i "Digni ruku" od Galije. Kandidat je dobio i kritike od nekadašnjeg pevača Generacije 5, dok su ga ostali pohvalili.

Đorđe David
foto: Printscreen/Zvezde Granda

Kada je došao red da izabere mentora, sve je iznenadio svojom odlukom:

- Biram Bosanca!

- Pa, bravo! - uzviknula je Viki.

Popovića je zanimalo zašto se Daniel opredelio baš za Dragana Stojkovića.

- Smatram da imam veliki problem s dikcijom, ja sam Makedonac. Smatram da bi mi on najviše pomogao i što se tiče dikcije i što se tiče disanja - obrazločio je Trenčovski svoju odluku.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Zvezde Granda

- Ja pozdravljam moju Francusku, jedini grad u kojem bih živeo pored Beograda je Pariz - rekao je Bosanac i nasmejao kolege i publiku u studiju, a onda dodao da uzima kandidata što je prihvaćeno s oduševljenjem.

- Bravo, Boske, majstore!- vikao je Popović.

- Mi smo se dogovorili, dikciju ćemo popraviti. I disanje, naći ćemo ti neku curu, Beograđanku, da se dobro izdišeš i sve će biti u redu. Imam još nešto da dodam. Hoćeš li ti dolaziti u Beograd ili ja da dolazim u Pariz? - našalio se na kraju Bosanac.

Popović je tada poručio da svi oni, ali i gledaoci jedva čekaju da vide ovaj neočekivani spoj u drugom krugu takmičenja.

Kurir.rs

Bonus video:

01:13

DŽIDŽA VIŠE NE IZGLEDA ISTO! Pevačica napravila DRASTIČNU PROMENU u izgledu! Hrabar potez (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track