NOSI MINIĆE, GRUDI UVEK U PRVOM PLANU! Ovo je majka ANE RAJKOVIĆ! Evo kako izgleda i čime se bavi TAŠTA srpskog GOLMANA!
Foto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Instagram

gledaj majku, biraj ćerku

NOSI MINIĆE, GRUDI UVEK U PRVOM PLANU! Ovo je majka ANE RAJKOVIĆ! Evo kako izgleda i čime se bavi TAŠTA srpskog GOLMANA!

Stars -

Ana Rajković, supruga fudbalera Predraga Rajkovića, poslednjih nekoliko nedelja je u žiži javnosti zbog navodne afere. I pored priča po gradskim kuloarima, Ana redovno objavljuje fotke na društvenim mrežama, a mnogima je za oko zapala atraktivna plavuša, koja često deli kadar sa Anom - njena majka Nela.

Naime, Nela Cakić bavi se uzgojem pomeranaca, dok je na Instagramu prava zvezda, budući da je prati više od pet hiljada ljudi. Oblači se atraktivno, nosi kratke suknje, a često objavljuje i fotografij eu kupaćim kostimima. Bujne grudi su joj u prvom planu i kada je obučena.

Mnogi komentarišu da su Nela i Ana kao sestre, jer Rajkovićkina majka, baš kao i ćerka, dosta ulaže u svoj izgled.

Ako je sudeti po fotografijama sa Instagrama, možemo zaključiti da ide u korak s trendovima.

Podsetimo, iako su tokom boravka srpske reprezentacije u Kataru kružile razne glasine o supruzi golmana Predraga Peđe Rajkovića, Ani Rajković, bračni partneri su uspeli da prevaziđu pritisak kom su bili izloženi i pre nekoliko dana prošetali beogradskim šoping molom držeći se za ruke.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:13

Ana Rajković stigla u Dohu da podrži orlove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track