FERARI, LAMBORGINI, PORŠE, ROLS-ROJS... SRPSKA ESTRADA U BESNIM MAŠINAMA! Vozni park od 600.000€, a njemu dobro u kolima od 2.000€
Foto: Nemanja Nikolić, Vladimir Šporčić, Nenad Kostić, Nikola Anđić, Shutterstock, Ilustracija

FERARI, LAMBORGINI, PORŠE, ROLS-ROJS... SRPSKA ESTRADA U BESNIM MAŠINAMA! Vozni park od 600.000€, a njemu dobro u kolima od 2.000€

Stars -

Srpska estrada voli da ulaže u nekretnine, ali i u besne automobile, pa tako mnogi imaju čitave vozne parkove.

Dragana Mirković najveći je ljubitelj skupocenih automobila na estradi, čija vrednost dostiže cifru od čak tri i po miliona evra. "Luče iz Kasidola" ovu ljubav prema vozilima razvila je uz svog supruga Tonija Bijelića. U voznu kolekciju uvrstila je najluksuznije sajamske modele marki "ferari“, "lamborgini“, i "rols-rojs“, a poseduju i "bentli. Imaju i nekoliko "majbaha“, a zanimljivo je da su čak i vlasnici fabrike "majbah kupea“!

Vozni park Živojinovića od pola miliona evra

Lepa Brena se pohvalila da ima automobile za sve prilike, a između ostalog, poseduje „jaguar“, dva džipa marke „mercedes“ i „ford“.

- Imamo radna i paradna kola, automobil za pijacu. Boba mi ne dozvoljava da kupim neki mali auto, jer oni nisu bezbedni, a to bih baš volela - jadala se pevačica, koja je s Bobom vlasnica i „bentlija“, „audija RS 3 sportbek“, ali i „mercedesa S-500 majbah“, koji je kupila upravo od Dragane Mirković za 150.000 evra. Sin Lepe Brene Viktor vozi taj automobil, ali je ranije priznao da najviše voli „bentli“.

Lepa Brena
foto: Printscreen/Paparazzo lov

Aca Lukas ima dva automobila od 180.000 evra

Folker obožava skupe igračke, pa tako u svojoj kolekciji ima „porše kajen“, koji je sa kompletnom opremom koštao 120.000 evra. On se častio i „mercedesom“ E-klase, vrednim 60.000 evra.

Saša Popović za četvoro kola 607.000 evra

Saša Popović svake tri godine kupo po jedan automobil. Poslenji je pazario "porše" od 180.000 evra! Popović je veliki ljubitelj automobila, pa ne čudi što je iskeširao toliko para. Tako je posle modela BMW i8 odlučio da sedne u "porše targa 4 s", čiji osnovni model košta 160.000 evra. Saša je izabrao onaj s dodatnom opremom, koji ga je koštao 180.000 evra.

Popovićev vozni park sada vredi 607.000 evra! Pored najnovijeg "poršea", on ima i tri BMW-a, dva "mercedes".

Porše, Saša Popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Omiljeni auto Ace Pejovića 100.000 evra

Pevač je veliki ljubitelj automobila, a ima ih nekoliko u kolekciji. Pejović je kupio „jaguar F-tip“, kabriolet, i to u svetloplavoj boji, koji košta oko 100.000 evra. Pored toga, on ima i crni „rendžrover“ iste vrednosti.

Aco Pejović
foto: Zorana Jevtić

Dara Bubamara preko 200.000 evra u točkovima

Pevačica u svojoj kolekciji ima „porše“ vredan 50.000 evra. Iako najčešće vozi "porše", ona ima i BMW, "mercedes“ i „rendžrover“.

Stefan Đurić Rasta za hibrid 150.000 €

Rasta i Saša Popović verovatno su jedini u gradu koji voze „BMW i8“ na hibridni pogon, koji je reper platio oko 150.000 evra. Osim toga, poseduje i „mercedes“, terensko vozilo, a takav je navodno kupio i bivšoj supruzi Ani Nikolić.

Stefan Đurić Rasta
foto: Stefan Stojanović Mondo

Pevačica Goca Božinovska, posle dužeg vremena, odlučila je da audi A8 zameni nekim novim automobilom. Prvo je na red došao BMW kabrio, ali je pevačica ubrzo shvatila da joj se on ne isplati, jer je, kako nam otkriva, celu zimu proveo udobno smešten u garaži. Taj auto sada vozi njen sin Mirko.

- Ne mogu da se odvojim od njega, prezadovoljna sam. S obzirom da često putujem, bila su mi potrebna udobna i praktična kola. Upravo takva sam i izabrala, i toliko umirujuće deluju na mene da je neverovatno. Svoj volan ne prepuštam nikome, isključivo sam sama svoj šofer i tako će i da ostane – rekla je ona jednom prilikom za Grand.

Žika Jakšić vozi smart

Iako sebi može da priušti skupoceni automobil, Žika Jakšić odlučio je da se kroz ulice Beograda vozi u smartu. Em je manji potrošač, em se lako i svuda parkira.

Isak Šabanović vozi fiću

Isak Šabanović nedavno je pazario fiću, a ovim klasikom danas se ponosno vozi kroz grad.

Isak Šabanović
foto: Printscreen

- Znaš da sam u tom retro stilu i čitav život sam maštao da vozim takav auto. Prvo sam hteo Bubu, ali nisam našao jer su abnormalno skupe, ali sam zato našao ferari crveni, sad mu tepam fića – otkrio je Isak za Grand, istakavši da je njegov novi ljubimac 76 godište, što privlači veliku pažnju.

kurir.rs/grand

Bonus video:

00:12

Evo gde radi Dejan Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track