02:48

TO NIJE BIO PRAVI TOMA ZDRAVKOVIĆ! Pevač žestoko napljuvao film Toma, pa otkrio KO JE ZAPRAVO TREBAO DA GA GLUMI (VIDEO)

ŠOKANTNO

"TO NIJE BIO PRAVI TOMA ZDRAVKOVIĆ!" Pevač žestoko napljuvao film "Toma", pa otkrio KO JE ZAPRAVO TREBALO DA GA GLUMI (VIDEO)

Stars -

Pevači Ilma Karahmet i Nemanja Nikolić gostovali su u emisiji Puls Srbije gde su se dotakli kinematografijskog remek dela, filma "Toma".

Veliki hit isto kao i film "Toma" je pesma "Ponoć", koju su otpevali Aco Pejović i Suzana Dinić Branković. Glas Silvani Armenulić trebalo je da pozajmi Ilma Karahmet, međutim zbog bolesti to je morala da uradi Suzana.

Ilma Karahmet
foto: Kurir televizija

Pevačica je u svom gostovanju prokomentarisala ovaj događaj i navela da joj je žao, ali da je tako bilo suđeno.

- Ja zaista pevam sve i pošto je moj otac inače narodnjak, znam da otpevam i neke narodne pesme. Između ostalog ja sam trebala da pevam u filmu Toma, da dajem glas odnosno pevam Silvanine delove. Međutim ja sam se jako razbolela i nisam mogla tu priliku da iskoristim. Žao mi je što sam se tada razbolela, ali bilo je suđeno. Inače je Suzana sve prelepo otpevala i zbog toga mi nije žao - rekla je pevačica.

Pošto je Nemanja Nikolić dobro poznat po tome što voli da peva Tomine pesme, voditelja Ivana Gajića interesovalo je njegovo mišljenje o filmu posvećenu čuvenom pevaču.

Ivan Gajić
foto: Kurir Televizija

- Dosta naroda zna da ja volim da pevam Tomine pesme, zbog toga sam dobio dosta pitanja zašto nisam. Međutim, meni neko jako blizak je trebao da učestvuje odnosno da glumi i da peva jer je prošao kastinge. Najviše mi je bilo žao zbog njega jer je on to stvarno mogao da donese. Pored toga malo podseća na Tomu i ima glumačkog iskustva u pitanju je Stevan Anđelković - rekao je pevač.

Nemanja Nikolić
foto: Kurir televizija

- Mislim da je uspešan film. Ljudi misle da je pesma "Ponoć", Tomina pesme, međutim ona je nastala tokom stvaranja filma samo što je urađena u tom nekom starom maniru - rekao je pevač.

- Znam Tomin lik i delo izuzetno dobro. Upoznao sam neke ljude koji su se družili sa njim i živeli sa njim. Znam mu brojeve na ruletu, šta je voleo da pije, znam kako je razmišljao i skim je sedeo u društvu. Jedan dobar deo boravka u Americi sam proveo sa njegovim prijateljima gde sam ih molio da mi pričaju o njemu - rekao je pevač i dodao:

- Jedan Tomin dan je bio film za sebe i to nije sve moglo da stane u ovaj film. Jedan broj njegovih starijih kolega su isto kao ja očekivali da predstave Tomu kao Tomu. Film je gledljiv i on je napravljen, ali on se zove Toma. Toma Zdravković je bio nešto sasvim drugačije.

Toma Zdravković
foto: Printscreen/Nekapesmakaže

- Kada sam slavio punoletstvo glavni poklon na mom rođendanu bila je knjiga "Autobigrafija Tome Zdravkovića". Onda ja nisam mogao da zaspim dok nisam pročitao tu knjigu u dahu. Film kao film je dobar, mislim da je malo više mogla da se pokaže ta njegova emotivna strana u filmu - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track