PUKLA TIKVA! Ceca Šarić ostavila kralja obrva! On hteo da je vrati NJENOM SLIKOM PREKO CELOG ZIDA! Veridba raskinuta pred VENČANJE
Foto: Printscreen, Zorana Jevtić, Dado Đilas

Televisa presenta

PUKLA TIKVA! Ceca Šarić ostavila kralja obrva! On hteo da je vrati NJENOM SLIKOM PREKO CELOG ZIDA! Veridba raskinuta pred VENČANJE

Stars -

Od venčanja bivše žene Duška Šarića Svetlane Dimitrić, koju javnost i dalje zna kao Ceca Šarić, i njenog verenika Branka Babića nema ništa.

Svetlana Dimitrić, Branko Babić
foto: Ata

Kralja obrva ostavila je nekadašnja manekenka posle četiri godine veze. Gala ceremonija bila je planirana za leto sledeće godine. Biznismen je na sve načine pokušavao da zadrži bivšu suprugu Duška Šarića, čak je u njegovoj kući u Ratkovu na jednom zidu naslikao njen lik, ali mu ni to nije pomoglo.

Svetlana Dimitrić, Branko Babić
foto: kurir

- Mi bliski prijatelji znali smo da od tog braka nema ništa. Tokom ove četiri godine tikva je više puta pucala i oni su je sastavljali, ali sada je definitivno kraj. Oboje nastavljaju svojim putem. Branku nije svejedno, verovao je da će se uz nju skrasiti do kraja života. Oboje su ostvareni kao roditelji, on može da joj pruži sve što poželi u životu, ali to izgleda nije bilo dovoljno za njihovu sreću. Učestale svađe, ljubomorne scene, prebacivanje i još mnogo toga bili su više nego dovoljan razlog da se raziđu. Nisam sigurna da li Ceca već ima nekog, ali znam da kandidata ima - priča naš izvor blizak nekadašnjim verenicima.

Ovim remek delom na zidu je Branko pokušao da zadrži verenicu Cecu
Ovim remek delom na zidu je Branko pokušao da zadrži verenicu Cecufoto: Printscreen

Prema njegovim rečima, Babić je nedavno u svoj hotel pozvao poznate starlete da bi Ceci terao inat.

Od vrelih poljubaca više nema ništa
Od vrelih poljubaca više nema ništafoto: Ata

- Razumem ga, povređen je. Hteo je da bude mladoženja, a sad je sam. Doduše, on je uspešan i snaći će se lako jer žene vole moć i novac. Prošle nedelje je pozvao poznatu beogradsku starletu i njenu kumu da uživaju kod njega. Znao je da će one da se čekiraju i da se fotografišu, pa na taj način Ceci tera inat. Međutim, nju baš briga, ona ima druge opcije i ne obraća pažnju s kim se njen bivši druži - završava naš izvor.

Samozvani kralj obrva Branko Babić
Samozvani kralj obrva Branko Babićfoto: Ata

Inače, Branko je u septembru bio na saslušanju u policiji zbog imovine kojom su se on i Ceca hvalili po društvenim mrežama. Šarićevoj snajki su letos oduzeti automobil, umetnine i još neke vrednosti, o čemu je Kurir pisao, a on je morao da dokaže da su materijalne vrednosti i nakit koji poseduje kupljeni legalnim putem. Babić jeste svojoj dragoj poklanjao vrednosti, ali je bio u panici da mu se to sve ne oduzme. Angažovao je advokata kako bi dokazao da je čist.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Babićem, ali i sa Cecom, ali se oni nisu javljali.

Stars Naslovna, Stars
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

01:36:15

SCENIRANJE 11.12.2022. NENAD OKANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track