KAFANA NIJE MESTO SAMO ZA NARODNJAKE! Željko Vasić šokirao: Nekada nisi smeo da uđeš u kafanu ako nisi znao OVO (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

KAFANA NIJE MESTO SAMO ZA NARODNJAKE! Željko Vasić šokirao: Nekada nisi smeo da uđeš u kafanu ako nisi znao OVO (VIDEO)

Stars -

Sezoni rasprodatih koncerata pridružio se i Željko Vasić koji je održao ne samo jedan, već dva koncerta pod nazivom "Moja kafana" u MTS dvorani.

On je takođe sa publikom i svojim prijateljima proslavio svoj 43. rođendan, a ovom prilikom za Kurir televiziju je objasnio zašto koncert nosi ime "Moja kafana".

01:52

KAFANA NIJE MESTO SAMO ZA NARODNJAKE! Željko Vasić šokirao: Nekada nisi smeo da uđeš u kafanu ako nisi znao OVO

- U mojoj kafani se sluša strana muzika i rok, baš zato se i tako zove. Moraju da shvate ljudi kada govorimo o kafani samo se priča o narodnjacima. Ja kada sam počinjao u kafani se sviralo sve i nije se smelo ući u kafanu ako nisi znao sve. Domaće i strano, narodnjake i romanse sve moraš da znaš. Današnja ekipa muzikanata slabo nešto radi na tome da obogati svoj repertoar - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja