MAMA ANDREANE ČEKIĆ SMUVALA POBEDNIKA NIKAD NIJE KASNO! 30 godina bio u braku, a sad ljubi lepu SONJU! Evo gde su uhvaćeni
Foto: Printscreen

nova ljubav

MAMA ANDREANE ČEKIĆ SMUVALA POBEDNIKA NIKAD NIJE KASNO! 30 godina bio u braku, a sad ljubi lepu SONJU! Evo gde su uhvaćeni

Stars -

!

Pevačica Andreana Čekić uslikana je dok je bila na ručku s majkom i njenim novim dečkom, inače pobednikom muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Amerom Čengićem Čengom.

Amer koji je pobedio ove godine u emisiji "Nikad nije kasno", bio je u braku 30 godina i nakon razvoda, došao je u Srbiju kako bi se takmičio, a sada se izgleda i zaljubio u mamu poznate pevačice.

 Amer Čengić Čenga
foto: Printscreen

Njih je paparaco uslikao u jednom restoranu, a ako je suditi po Andreaninom ponašanju, Čenga joj se veoma dopada. A sviđa se i njenoj mami Sonji Pralica koja nije skidala osmeh s lica i neprestano je razmenjivala dodire i poglede s Čengićem.

Nakon što je Andreana napustila sto, Čenga i pevačicina mama su se u jednom trenutku i poljubili. S obzirom na to da Andreana nije baš imala sreće u ljubavi, te da je najpre okončala brak sa svojim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem, nakon čega je bila u turbulentnoj vezi sa oženjenim Markom Miloševićem, sada se konačno skrasila pored harmonikaša Ace Nikolića Čergara.

kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:22

Andreana Čekić uhvatila bidermajer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track